Girona

Una altra atracció

La visita del Madrid. Els abonats podran comprar a partir d’avui un màxim de dues entrades per carnet després que el club obrís ahir les taquilles exclusivament per als Fans

Montilivi s’omplirà de gom a gom amb la que serà una de les grans atraccions de Fires, la visita del Real Madrid per Sant Narcís. Ahir, les taquilles de l’estadi es van obrir per primer cop per vendre les entrades d’aquest partit, que oscil·len entre els 70 euros (els gols) i els 120 (la tribuna). La previsió és que, com en el partit contra el Barça, el paper desaparegui en un parell de dies i ja no quedi ni una entrada –o ben poques– quan aquest divendres dia 20 s’obri la venda als aficionats que no tenen ni el carnet Girona Fans ni són abonats. El club posarà a la venda unes 5.000 entrades, la majoria de gols i de preferent. A primera hora del matí, ja hi havia cues de seguidors amb el carnet de Fans que feien cua per assegurar-se el seient. A partir d’avui, les taquilles també s’obriran per als abonats –més de 8.000–, que podran adquirir un màxim de dues entrades per carnet. Si la compra –també es pot fer per internet– va tan ràpida com va anar per al partit contra el Barça, està cantat que el paper s’exhaurirà entre avui i demà.

El partit contra el Barça ha estat, amb diferència, el que ha aglutinat més espectadors els últims anys a Montilivi. Aquell dia es van aplegar a l’estadi un total de 13.315 aficionats, que van representar més del 98% de la capacitat total de l’aforament.

Més de 230 acreditacions

Per al proper partit del Girona a Montilivi també s’espera una afluència excepcional de mitjans de comunicació. Contra el Barça hi va haver uns 230 periodistes acreditats entre premsa escrita, ràdio i televisió. El club juga amb una previsió molt similar, atès que la capacitat de Montilivi per als mitjans de comunicació és limitada. De fet, contra el Barça ja no va poder satisfer el cent per cent de peticions per falta d’espai.

PLE GARANTIT

Hi ha a la venda unes 5.000 entrades, que es podrien exhaurir en un o dos dies
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)