Nàstic

Nàstic

Segona divisió A

El Nàstic ja respira

Fora del pou. El triomf a Còrdova va ser alliberador per a l’equip grana, per ser el segon seguit i el primer a fora i, sobretot, per treure’l per primera vegada de la zona de descens

El Nàstic buscava un cop d’efecte per alliberar-se i començar a respirar després d’un inici de temporada complicat. El va trobar a Còrdova, amb una victòria reparadora. Amb l’1-5 al Nuevo Arcángel, l’equip tarragoní va aconseguir, a més d’una golejada amb alt valor anímic, encadenar dues victòries per primera vegada –l’altra va ser dimecres passat, contra el Granada al Nou Estadi– i guanyar per fi a camp contrari. Per sobre de tot, però, el Nàstic, que des de la primera jornada havia ocupat alguna de les places de descens, va aconseguir sortir per primer cop del pou. Ara és dissetè, amb dos punts de marge respecte al dinovè. A més, l’equip grana té un partit pendent, contra el Barça B –el disputarà el dimecres 1 de novembre a les 6 de la tarda–, i els més optimistes ja fan números. Amb tres punts més, els tarragonins se situarien a només tres de les places de fase d’ascens.

“L’equip ara està bé i és un bon moment per seguir sumant de tres en tres”, va afirmar ahir l’extrem Tete Morente, que assegura que el clima de treball al vestidor “és molt bo”, la qual cosa “es nota en els resultats”. Morente considera que el Nàstic ha trobat el punt d’equilibri entre l’aspecte defensiu i l’ofensiu. “En els tres o quatre últims partits, ho estem donant tot, defensant molt bé i aprofitant les ocasions que tenim.” Els jugadors grana esperen allargar el bon moment en el proper partit, diumenge al Nou Estadi contra l’Alcorcón. Els madrilenys estan en mala dinàmica, però a Tarragona no se’n refien. “Serà un partit molt dur, independentment de com estigui el rival. Els equips tocats són moltes vegades els que ho posen molt complicat”, diu Morente. El futbolista andalús va lamentar també la lesió d’Omar Perdomo, que estarà tres o quatre mesos de baixa per una fractura del peroné de la cama esquerra. Tot i això, és possible que sigui el mateix Morente qui ocupi el lloc del canari a la banda dreta de l’atac grana, sobretot tenint en compte que un altre extrem, Maikel Mesa, és dubte.

LES FRASES

L’equip ara està bé i, per tant, és un bon moment per seguir sumant de tres en tres. Estem treballant molt bé i es nota en els resultats
En els tres o quatre últims partits estem defensant molt bé i aprofitem les ocasions que tenim
Tete Morente
extrem del nàstic

L’Alcorcón encadena cinc derrotes

L’Alcorcón de Julio Velázquez jugarà diumenge a la tarda a Tarragona en un moment delicat, ja que ha perdut els últims cinc partits, en els quals només ha fet un gol, cap en els tres últims. I això que l’equip madrileny, que a principi de juliol ja tenia la plantilla totalment tancada, va començar molt bé la lliga, molt sòlid. En les cinc primeres jornades, va aconseguir dues victòries i tres empats i només va encaixar un gol. A partir de la sisena, però, l’Alcorcón ha canviat totalment la cara i en els cinc últims partits ha rebut catorze gols. Els quatre gols marcats en els deu partits jugats són la creu de l’equip groc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)