2a divisió FEF

El preu de les entrades, entre els 5 i els 20 euros

Duel gironí. El Llagostera, que ha preparat una botifarrada durant el partit, espera que la visita del Girona provoqui una bona entrada de públic

El Llagostera confia que la visita d’un equip de primera divisió significarà una bona afluència de públic al municipal i el club no vol deixar escapar l’oportunitat d’obtenir uns ingressos extra. La directiva va determinar que tothom pagarà i que els socis de l’equip llagosterenc es beneficiaran de les entrades més barates (5 euros). Per als no socis, el club ha fixat en 10 euros l’accés a general, 15 la tribuna descoberta i 20 la tribuna coberta.

Més enllà del resultat, l’objectiu del partit és que sigui una gran festa del futbol gironí. Aquí també hi jugarà un paper molt important la meteorologia –hi ha previsió de pluja durant el partit–, ja que el club oferirà la possibilitat que els assistents se sumin a una botifarrada.

“A Llagostera tenim pocs seguidors, però que ens visiti un primera com el Girona, ja és un premi per a tots ells. I també volem que vingui gent de Girona, que puguem viure un bon partit i que sigui una gran tarda de futbol”, explica l’entrenador del Llagostera, Òscar Álvarez, que en la seva etapa de jugador va passar pel club de Montilivi els cursos 2008/09 i 2009/10, a segona A.

MIRANT EL CEL

Hi ha previsió de pluja, però el Llagostera confia que el temps aguanti
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)