Girona

Muniesa apunta cap a Riazor

Retorn. El lloretenc fa mig entrenament amb l’equip i, tot i que avui no jugarà, hauria d’arribar a la Corunya

Inactiu des de la cinquena jornada a Leganés, Marc Muniesa va ser la novetat principal de l’entrenament que el Girona va fer ahir al matí a Riudarenes. El central de Lloret de Mar va fer mitja sessió amb els seus companys, i la intenció és que vagi augmentant la seva participació en els pròxims entrenaments. No formarà part del partit d’avui a Llagostera, però confia estar a punt per al pròxim partit de lliga, dilluns al camp del Deportivo (21 h). “Queda molt fins dilluns. Està descartat per jugar a Llagostera per precaució, per por de no fer-lo reaparèixer abans d’hora i perquè la superfície també ens genera més dubtes. Avui ha fet mig entrenament, demà en farà més i de mica en mica acumularà entrenaments per veure si està en disposició de viatjar a la Corunya”, va explicar el tècnic, Pablo Machín. Si no hi ha cap contratemps en la seva evolució, el jugador cedit per l’Stoke City hauria d’arribar a temps per jugar a Riazor. L’equip no viatjarà fins dilluns a Galícia, ja que ha tornat a contractar un xàrter i farà l’anada i tornada –com ja va fer per visitar el Celta– el mateix dia.

Muniesa, que va oferir un molt bon nivell des de l’estrena en la lliga contra l’Atlético, no s’havia perdut ni un minut fins que va haver de ser substituït a Butarque (59’). El lloretenc encadena tres partits de lliga sense jugar, en què el Girona ha acumulat vuit gols en contra: tres contra el Barça (0-3), tres més al camp del Celta (3-3) i dos contra el Vila-real (1-2).

Alcalá, l’únic lesionat, accelera la recuperació

X.M.

Contra el Vila-real, Pablo Machín tenia les absències per lesió de dos centrals, Marc Muniesa i Pedro Alcalá. El murcià continuarà sent baixa, per culpa dels problemes al turmell dret que el van fer passar per la sala d’operacions, però l’evolució és bona i el termini de recuperació es podria escurçar. Alcalá ha accelerat, i ahir ja se’l veia corrent a un bon ritme a Riudarenes, al costat del readaptador Lluís Sala. El defensa es va sotmetre el 2 d’octubre a una artroscòpia per corregir la síndrome de la cua de l’astràgal que arrossegava al peu dret. La previsió és que en tindria per un període d’entre sis i vuit setmanes, però és probable que estigui a punt abans.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)