Territorial

Líders amb el ‘Tormalet’ superat

Divisió d’honor juvenil. El Girona acumula una derrota i una victòria contra els grans dominadors de la lliga dels últims anys, el Barça i l’Espanyol, un fet que li permet mantenir el lideratge un cop superat el primer quart del curs

L’arrencada del Girona juvenil en la divisió d’honor està sent de nota, com demostra el fet que, un cop superat el primer quart de la temporada –ja s’han jugat vuit de les quinze jornades que té la competició–, els gironins es mantinguin al capdavant de la lliga. Aquesta posició, a més, es manté després de jugar en l’última setmana contra els dos grans dominadors del grup històricament, el Barça i l’Espanyol.

Contra els blaugrana, els d’Àlex Marsal van ser derrotats clarament pel que fa al resultat (3-0), però van oferir una bona imatge. Contra l’equip blanc-i-blau, els gironins van tornar a mostrar la seva millor versió en un enfrontament molt exigent que va acabar amb victòria dels blanc-i-vermells (2-1). Els tres punts, combinats amb un nou empat del Barça al camp d’El Olivar (0-0) van retornar diumenge la primera posició al Girona, que té un balanç de sis victòries, un empat i una derrota.

L’exigència continua

Tot i haver-se enfrontat amb els dos galls de la competició, enguany a la divisió d’honor hi ha equips poc habituals en la zona alta que encara han de trobar-se amb el Girona: El Olivar, d’Aragó, tercer, és la gran sorpresa i els duels contra el Nàstic i el Mallorca també seran clau perquè els gironins puguin mantenir-se en llocs capdavanters.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)