Territorial

Un duel des de les altures

1a catalana. El Farners, líder, rep aquesta tarda el segon classificat, el Llagostera B, en un dels duels gironins de la jornada. Demà també es veuran les cares la Jonquera i el Banyoles

Una jornada més a primera catalana, el lideratge estarà en joc, però aquesta vegada amb la diferència que se’l disputaran dos equips de la demarcació, el Farners i el Llagostera B, en un duel directe que promet d’allò més (16 h). Els de Santa Coloma de Farners es troben al mateix escenari que fa quinze dies, quan també a casa van rebre l’aleshores segon classificat, el Can Vidalet, amb l’objectiu de mantenir el lideratge. En aquell partit, un gol en el temps afegit els va impedir sumar la victòria, però el punt permetia continuar al capdavant de la classificació. I és que veure els de Pau Menéndez en els llocs més alts de la taula ja no és una anècdota, i el Farners, que només va perdre en la primera jornada, encadena cinc victòries i un empat i ja fa quatre jornades que ocupa el primer lloc. Pel que fa al Llagostera B, els de Javi Salamero s’han mostrat com un bloc sòlid més enllà de la incomprensible desfeta a casa contra el Sabadell B (0-5). Els blaugrana, amb una plantilla jove però de molta qualitat, tenen davant seu una nova oportunitat d’assaltar la primera posició, un privilegi que ja se’ls va escapar precisament el dia de l’ensopegada contra el filial arlequinat.

Un baló d’oxigen

La vuitena jornada de lliga ens deixarà un duel gironí més demà a la tarda. Serà el que enfrontarà la Jonquera amb el Banyoles (16h). El matx estarà marcat per la necessitat de sumar punts dels dos equips per allunyar-se de la zona de perill de la classificació. Els jonquerencs, amb una plantilla carregada de talent i amb l’objectiu reconegut de lluitar per l’ascens, s’han encallat i encadenen tres derrotes en un inici de lliga marcat pel desencert en atac i les desconnexions en defensa. Per la seva banda, el Banyoles va aconseguir trencar la mateixa ratxa de partits perduts la setmana passada guanyant a Sant Cugat (2-1).

El Lloret també juga aquesta tarda contra la Muntanyesa (16 h), en un duel que posarà davant per davant dos dels conjunts més en forma del moment en el grup 1 de la primera catalana. Els lloretencs fa cinc jornades que no perden (han sumat tres victòries i dos empats), una ratxa que la Muntanyesa millora pel que fa al balanç, ja que els de Nou Barris, a Barcelona, han aconseguit quatre victòries i només un empat, i es troben en clara línia ascendent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)