2a divisió FEF

Futbol

Segona divisió B

El moment d’aixecar el vol

Duel gironí. L’enfrontament entre l’Olot i el Llagostera és l’escenari perfecte perquè els dos conjunts tradueixin en bons resultats la millora de sensacions i puguin escalar en la classificació

La situació de l’Olot i el Llagostera respecte de l’última vegada que es van trobar ha variat força, i si el març del 2014 els de la Garrotxa feien un pas definitiu cap a la salvació després de vèncer els veïns de la demarcació (1-0) i els llagosterencs caminaven amb pas ferm cap a la promoció d’ascens malgrat la derrota, ara tots dos es troben encallats en la zona baixa de la classificació. Els ingredients d’un duel gironí, però, continuen sobre la taula i l’enfrontament d’aquesta tarda ben segur que serà d’allò més atractiu, començant per l’ambient a les graderies, que si a Olot ja és destacable habitualment, en partits assenyalats com el d’avui se sol accentuar.

Arrenquem?

La irregularitat s’ha instal·lat en les dues entitats en aquest inici de temporada i tant l’Olot com el Llagostera són capaços de combinar magnífiques actuacions que fan tenir esperança en l’equip amb ensopegades imperdonables. Aquesta situació els ha portat als llocs de perill de la classificació, d’on en volen escapar al més aviat possible. “El partit és molt important perquè és contra un rival directe i nosaltres ens trobem en una zona on no ens agrada gens estar”, destaca l’entrenador dels de la Garrotxa, que confirma que la derrota a Ontinyent va ser un veritable cop per a l’equip: “Veníem d’una bona dinàmica de resultats i de fer bon joc i no esperàvem el que va passar a Ontinyent. Feia cinc jornades sense perdíem i estàvem convençuts que havíem capgirat la situació.”

En aquesta línia, l’entrenador del Llagostera confirma que els últims partits –victòria contra l’Elx (2-1) i en els penals contra el Girona– han reforçat la feina que estan fent. “El triomf de l’última jornada va ser vital i en l’aspecte mental suposa un pas endavant important. La feina de tots va sortir a la llum però això no ens garanteix res. Hem d’aprofitar la inèrcia i l’esperit mostrat contra l’Elx per jugar contra l’Olot”, comenta el tècnic.

Els dos equips, doncs, es trobaran al terreny de joc amb el mateix objectiu com és sortir de la part baixa. L’Olot es troba en posició de promoció de descens però amb els mateixos punts que el Llagostera, just un lloc per sota però ocupant un lloc que a final de curs els faria perdre la categoria. Del rival, Martín Posse destaca la bona plantilla que té malgrat que els resultats no han arribat: “No em fio de la situació del rival. Tenen molt potencial i jugadors amb molta qualitat. El Llagostera sempre és un equip competitiu i amb un estil molt ben definit.” Des de Llagostera, Álvarez posa l’accent en l’escenari. “Coneixem molts dels seus jugadors i el tècnic Martín Posse. Sé que li agrada tenir la pilota i aquesta és la seva principal arma. També cal tenir en compte l’ambient que hi haurà i que jugarem en un camp de gespa natural i de grans dimensions”, indica l’entrenador dels del Gironès. A Olot, per tercera jornada seguida no hi podrà ser el defensa Jose, molt utilitzat en els primers partits, mentre que a Llagostera Colorado continua lesionat i ja poden comptar amb Ayala.

Els precedents, locals

L’Olot i el Llagostera ja s’han enfrontat en lliga i territori garrotxí en dues ocasions i el resultat sempre ha estat favorable als locals. El curs 2013/14, l’Olot va guanyar 1-0 amb un gol de Carlos Martínez, mentre que el curs 2005/06, a primera regional, el resultat va ser més contundent a favor dels olotins (3-0) amb gols de Ferran, Rubén i Mate.

LA PRÈVIA

El partit és molt important. Juguem contra un rival directe i estem en una zona de la classificació que no ens agrada gens

EL CAMÍ TRAÇAT

En el darrer partit a casa, l’Olot es va mostrar ferm en defensa i efectiu davant de porta

VISITANT INCÒMODE

El Llagostera ha sumat la meitat dels 8 punts a domicili, on no se sent estrany
Hem d’aprofitar la inèrcia en el joc i l’esperit mostrat al terreny de joc contra l’Elx per jugar i intentar superar un rival com l’Olot
No em fio de la situació del rival. El Llagostera té molt potencial i jugadors de molta qualitat
Martín Posse
Entrenador de l’olot
Conec el tècnic i molts jugadors. La seva principal arma és que sempre volen tenir la pilota
Òscar Álvarez
Entrenador del Llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)