Territorial

El Girona vol refermar el lideratge amb una victòria

Divisió d’honor juvenil. Els d’Àlex Marsal buscaran els tres punts al camp del Sant Andreu (17 h) per distanciar-se més dels seus perseguidors

El Girona viu un moment dolç i vol que continuï així. I és que avui els d’Àlex Marsal visiten el camp del Sant Andreu (a les 17 h) amb la intenció d’aconseguir una victòria a domicili que es resisteix des de la jornada quatre, ja que en els dos últims partits fora de casa els gironins van empatar contra el Gimnàstic de Manresa (1-1) i van perdre al camp del Barça (3-0).

Si el Girona, que no tindrà cap baixa per al partit d’avui, aconsegueix la victòria, posarà pressió als seus perseguidors que juguen diumenge. A més, els dos principals favorits, el Barça i l’Espanyol, s’enfrontaran entre ells a la ciutat esportiva Joan Gamper, de manera que l’oportunitat perquè els d’Àlex Marsal agafin distància és immillorable. El cert, però, és que no serà fàcil perquè els quadribarrats, que no van començar gaire bé el curs, han guanyat els dos últims partits, contra el Manacor i el Gimnàstic de Manresa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)