2a divisió FEF

Entre l’abundància i la fam

2a divisió A. En la jornada d’avui destaquen dos duels catalans als antípodes: el de les ambicions entre el Lleida Esportiu i el Cornellà, i el de les urgències entre l’Olot i el Llagostera

El rendiment dels equips catalans ha estat molt dispar en l’arrencada de lliga a segona B. De fet, hi ha dos estrats, el que formen el Lleida, el Cornellà, el Badalona i el Sabadell, que o bé estan a la zona alta o bé hi poden aspirar, i un altre format pels equips gironins, que als quals els està costant Déu i ajuda aconseguir bons resultats. Així, el Peralada i el Llagostera estan en zona de descens i l’Olot ocupa la posició de promoció de permanència.

Avui hi haurà dos duels catalans. Un a cada estrat. El Lleida, quart, rebrà la visita del seu perseguidor més immediat, el Cornellà. L’objectiu dels dos conjunts, amb tot, és acabar la jornada en zona d’ascens. El blaus, de fet, volen afermar-se en les posicions de play-off i començar a obrir forat. Raons pròpiament futbolístiques a banda, el partit d’aquesta tarda serà especial per al club de la Terra Ferma, ja que el Camp d’Esports estrenarà l’estàtua en forma de número 7, que hi haurà precisament a la porta d’accés que duu aquest número, en honor al mític exjugador del Lleida Antoni Palau. Ahir, es va inaugurar aquesta obra en un acte molt emotiu.

En l’altre duel català, en canvi, manen les urgències. L’Olot, que fa quinze dies va guanyar el seu primer partit, rep la visita d’un Llagostera que havia encallat però s’ha reactivat amb la darrera victòria contra l’Elx. En tot cas, els dos equips buscaran els tres punts per començar a remuntar una situació preocupant. L’objectiu del Peralada, que també està a sota, és idèntic. El filial del Girona espera fer valer el factor casa per superar un rival directe com la Peña Deportiva.

Els horitzons del Badalona i el Sabadell són molt més optimistes. Els escapulats volen apropar-se al play-off guanyant l’Atlètic Saguntí a casa, mentre que els arlequinats reben l’Ontinyent amb la mateixa fita.

LLEIDA
Alineació:
D. Rivas; A. Núñez, Trilles, Eneko, Pumar; Valiente; Javi López, Félix, M. Molina, Agudo; i Nierga.
Baixes:
Noel (lesionat) i Moustapha (sancionat).
CORNELLÀ
Alineació:
Craviotto; Pere, Edgar, Maureta, Valentín; Fall, Gómez; Pep Caballé, Marc Caballé, Fito; i Enric.
Baixes:
cap.
BADALONA
Alineació:
Morales; Albarran, Parera, Á. Vega, Kilian; Aly, Juanjo Ciércoles, Maestre; Lacruz, Enri i N. Querol.
Baixes:
Moyano (sancionat) i Robusté i Rubén Sánchez (lesionat).
SABADELL
Alineació:
Roberto; Rubio, Aleix Coch, Migue, D. Gómez; P. Moreno, A. Díaz, Ángel; Gai Assulin, Capó i Felipe.
Baixes:
Marc Martínez, Arthuro i Pastells (lesionats).
OLOT
Alineació:
Ginard; Barnils, Micaló, Mas; Bigas, Blázquez; Masó, Guzmán, Héctor Simón; Pedro i Marc Mas.
Baixes:
Jose, Yeray i Moha (lesionats).
LLAGOSTERA
Alineació:
Marcos; Chele, L. Viale, Esteban, Maynau; Carbó, Leo; Pablo, Guichón; Gabarre, Moha.
Baixes:
Colorado (lesionat).
PERALADA
Alineació:
Gianni; Montes Bambo, Vallho; Andzouana, Vallho; Paik, Romero; Boniquet, Clotet; Joel.
Baixes:
Haug, Estellés, Suárez, Serrano, Draman (lesionats) i Soni (sancionat).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)