Territorial

El Lloret remunta i frena la Muntanyesa

1a catalana. En el xoc de dinàmiques positives, els d’Edu Urdiales es van imposar i ja sumen sis jornades sense perdre en la lliga

Lloret 2 Muntanyesa 1

LLORET:Tuscà, Puntí, Raúl Calvo, Riki (Juanpi, 88’), Poza (Velis, 88’), Gousmani (Albert, 73’), Nil, Marcos (Majó, 59’), Aparicio, Bukary (Marc Sánchez, 69’) i Peque.MUNTANYESA:Víctor Cocera, Joshua (Santos, 73’), Albert Llorca (Èric, 73’), Cazorla, Jaime, Gonzalo, Àlex Gil (Baruc, 59’), Fran Bea, Sepúlveda, Christian i David Bauli (Òscar Jiménez, 46’).GOLS:0-1 (18’) Fran Bea. 1-1 (38’) Gousmani. 2-1 (42’) Peque.ÀRBITRE:Lozano Rico.T.G.:A Puntí i Raúl Calvo del Lloret, i a Fran Bea i Cazorla de la Muntanyesa.

El Lloret i la Muntanyesa arribaven al duel compartint una ratxa de cinc jornades sense perdre, i en el xoc directe, un tram final de primera part molt bo dels locals va permetre allargar a sis la dinàmica positiva dels d’Edu Urdiales. La Muntanyesa va dominar a l’inici i Fran Bea va marcar el 0-1 (18’). El Lloret va saber fer mal al contraatac i Gousmani va finalitzar a la perfecció una passada llarga per empatar el duel. Poc després, Peque s’anticipava a la defensa i aconseguia el 2-1 (42’). En la segona part, el Lloret es va mostrar sòlid en defensa contra una Muntanyesa amb certa precipitació.