Territorial

Un Girona molt erràtic perd a Sant Andreu

Divisió d’honor juvenil. Els gironins van encaixar un gol matiner, no van estar gaire encertats i avui podrien perdre el lideratge

Sant Andreu 2 Girona 1

SANT ANDREU:Sasot, Espígol, Ferrer (Molina, 74’), Wander, Alcoba, Guillem (Guillem, 66’), Ferran, Montoya, Franco, Montero (Puerto, 84’) i Picón (Sergi, 71’).GIRONA:Collet, Prado, Èric, Teo, Pol, Cobos (David, 65’), Pedro, Jofre (Homet, 56’), Pachón, Alejandro (Juli, 70’) i Rodrigo (Valery, 46’).GOLS:1-0 (19’) Teo en pròpia porteria. 2-0 (61’) Franco. 2-1 (75’) Pedro, de penal.ÀRBITRE:Subirats Matamoros.T.G.:a Sasot, del Sant Andreu.

El Girona va perdre ahir a Sant Andreu una bona oportunitat per obrir forat respecte a dos dels seus perseguidors –el Barça i l’Espanyol juguen entre ells–, però l’ensopegada al Narcís Sala els pot fer caure del primer lloc. A banda dels efectes en la classificació, l’equip d’Àlex Marsal no es va trobar còmode contra un Sant Andreu que encara no ha perdut a casa i que es presentava a la cita després d’encadenar dues victòries. El partit va començar amb el Girona volent portar la batuta del partit, però la realitat era que no es produïen ocasions clares de gol. La tarda es va començar a torçar per al Girona en una acció desafortunada de Teo, quan no es va entendre amb el porter i va acabar enviant la pilota al fons de la xarxa. Amb l’1-0, el Girona no va perdre els papers i va continuar amb el control, però li va faltar encert: al límit del descans, Pedro va controlar tot sol a l’interior de l’àrea, però el seu xut va anar a fora.

Al contraatac fan mal

Els gironins encara van posar una marxa més en el ritme del joc després de la represa, però de nou la punteria en els metres finals no estava afinada. Per contra, el Sant Andreu executava a la perfecció el seu guió i en un ràpid contraatac Franco feia pujar el 2-0 (61’).

En la darrera mitja hora, el Girona va continuar insistint a camp contrari i hi va haver ocasions per reduir la diferència en el resultat. Valery va disposar d’un un contra un amb el porter, però no el va poder superar mentre Pedro tornava a enviar a fora un xut des d’una posició clara per marcar. El mateix jugador va ser objecte de penal i va poder perforar la porteria del Sant Andreu des dels onze metres (75’). L’última ocasió clara per forçar l’empat va arribar en el minut 82, quan una bona rematada en el servei d’un córner va acabar al pal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)