3a divisió FEF

Mantenir a ratlla els rivals

3a divisió. Després d’empatar la setmana passada a casa contra el Terrassa, el filial de l’Espanyol haurà de demostrar la seva fortalesa mental en la visita al camp del Gavà

Sembla clar que l’Espanyol B va un pas per davant de la resta de rivals en aquest inici de lliga, però també és cert que l’Ascó podria acabar la jornada líder. I és que mentre els blanc-i-blaus van veure com els volaven dos punts en la visita del Terrassa, els de la Ribera d’Ebre sumen vuit triomfs seguits i estaran a l’aguait d’una nova ensopegada periquita per intentar sobrepassar-los en la taula.

Encara invictes, els homes de David Gallego hauran de demostrar que l’empat de la darrera jornada no els afecta en absolut i vèncer el Gavà per mantenir a ratlla els perseguidors (12 h). A priori, el duel és desigual, però el conjunt blaugrana ja s’ha encarregat de donar unes quantes sorpreses en aquest inici de campionat. De fet, les dues úniques victòries de l’equip ara entrenat per Antonio Escudero han estat contra rivals de la zona alta, l’Hospitalet i el Prat.

Molt atent al partit de la Bòbila estarà l’Ascó, que si l’Espanyol B no guanya l’Espanyol tindrà l’oportunitat de situar-se líder. Tot i això, els de Santi Castillejo tenen un duel ben complicat al camp del Terrassa, que encadena quatre empats seguits i sis jornades sense conèixer la derrota (17 h). Els de Cristian Garcia no han trobat encara la regularitat necessària per colar-se en les primeres posicions de la taula, al contrari que els asconencs, que semblen tocats per una vareta màgica. “La clau és ser valents, tenir personalitat i anar a guanyar”, va dir el tècnic de l’Ascó, Santi Castillejo.

Una mica per sota dels dos primers, el Reus B i l’Hospitalet tanquen la zona de promoció d’ascens. Tots dos busquen el triomf contra dos equips de la zona mitjana-baixa de la taula –el Figueres i el Santboià, respectivament– per mirar de mantenir la posició de privilegi i evitar que la distància s’ampliï respecte als conjunts capdavanters.

El Palamós vol aixecar el vol definitivament

El Palamós ha viscut per primera vegada una setmana tranquil·la després de guanyar diumenge passat l’Horta (1-4) i sortir de la zona de descens. La calma ha agradat al degà, que avui intentarà tornar a sumar els tres punts al camp del Castelldefels (12 h). “Guanyar i sumar el sis de sis en aquests dos partits consecutius a domicili seria l’hòstia”, assegura el tècnic del Palamós Vicenç Fernández. El degà suma dues victòries seguides lluny de casa, mentre que el Castelldefels és penúltim i només ha guanyat el Gavà (0-6).

El Vilafranca, en línia ascendent

Després d’un inici dolent, el Vilafranca sembla haver trobat de nou el to i encadena dues victòries seguides que l’han allunyat de la zona baixa. I és que després de dues promocions d’ascens consecutives, els del Penedès són un dels candidats a lluitar en la zona alta de la taula, però un mal inici de lliga –quatre derrotes en els primers vuit partits– els han penalitzat. Ara, els d’Ivan Moreno hauran de demostrar que estan recuperats i buscaran el tercer triomf seguits contra l’Horta, que en les darreres vuit jornades només ha aconseguit una victòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)