Territorial

Revert marca la diferència

1a catalana. La Jonquera s’imposa en el duel de la demarcació contra el Banyoles gràcies a un gol del seu davanter estel·lar i trenca la mala ratxa de tres derrotes consecutives

la jonquera 1 banyoles 0

LA JONQUERA:Manzano, Sebas Galles (Tidiane, 79’), Gabernet (Albert Genís, 75’), Moñino, Masó, Genís, Cornellà, Jorge Torres, Fran Pérez (Oriol Pujadas, 61’), Álvaro i Javi Revert (Bech, 79’).BANYOLES:Grabalosa, Quimo, Gallardo, Amós Gasca, Moreno (Viadé, 73’), Bena, Gispert, Barceló (Feixas, 89’), Adrià Casanova (Jam, 46’), Massó (Tarifa, 89’) i Pol Bastidas (Jordi Sala, 51’).GOLS:1-0 (2’) Javi Revert.ÀRBITRE:Sánchez Pin.T.G.:als locals Masó, Àlvaro i Manzano; i al visitant Quimo.PÚBLIC:Uns 150 espectadors a les Forques.

La Jonquera no està tenint l’inici de temporada que s’esperava i ahir va arrencar el partit amb el neguit de veure’s en la zona de descens. Després del xiulet final, però, els fronterers van poder respirar tranquils gràcies a una importantíssima victòria contra un Banyoles que no va poder donar continuïtat al triomf de la setmana passada contra el Sant Cugat i que ha perdut quatre dels últims cinc partits.

El partit es va decidir molt aviat i és que en la primera jugada del partit la Jonquera va obrir el marcador. Álvaro va rematar una falta lateral i Grabalosa va poder evitar el gol, però va deixar la pilota morta a l’àrea i Javi Revert no ho va desaprofitar. Després del gol Àlvaro i Fran Pérez van tenir ocasions per fer el segon gol, però el control de la possessió era del Banyoles, que va estar a punt d’empatar amb un xut d’Adrià Casanova que va aturar Manzano. A poc a poc el partit es va anar equilibrant i als dos equips els va costar molt arribar a l’àrea rival amb perill.

En la represa el Banyoles va sortir amb la intenció de fer un pas endavant. Va dominar el partit clarament, però li va faltar profunditat per superar la defensa de la Jonquera, que va estar ben ordenada durant tot el partit. La sensació que el gol de l’empat podia arribar en qualsevol moment va durar fins al xiulet final, però el Banyoles es va quedar amb les mans buides.

En una de les millors arribades de les que va disposar, Jam va rebre dins l’àrea i el seu xut va sortir per sobre del travesser. El resultat final, sens dubte, va ser el millor que la Jonquera va treure d’un partit gris.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)