Barça B

futbol

barça b

Solucions d’urgència

Barça B. Gerard López no ha trobat l’encaix ideal per tapar la baixa de Palencia al lateral dret amb centrals reconvertits i el novell Morer

En els malabarismes que ha hagut de fer Gerard López en l’inici de curs a causa de les lesions, bona part dels maldecaps se’ls ha endut amb el lateral dret. La baixa de Palencia, que encara no ha debutat aquesta temporada tot i que aquesta setmana sembla que estarà a punt per entrenar-se amb normalitat, ha provocat nombrosos canvis en la demarcació. “Sense ell ens està costant trobar l’encaix al lateral dret”, reconeixia recentment el tècnic. David Costas, Dani Morer i Rodrigo Tarín han estat els tres jugadors que han passat per aquesta posició en els deu partits de lliga.

“Partim de la base que Palencia és un dels puntals de l’equip i és el jugador cridat a ser titular en aquesta demarcació, per tant, solucionar una baixa com la seva és molt difícil”, explica el tècnic, que justifica les nombroses rotacions: “No és que ningú no m’hagi acabat d’omplir, simplement he volgut canviar en funció del rival, el nostre equip i les baixes que hem anat tenint.”

Tres homes

L’aposta principal de l’entrenador de Granollers ha estat David Costas. El central ha estat reconvertit al lateral dret i és qui millors prestacions ha donat al seu equip. Però Costas ha jugat en bona part per la baixa de Rodri Tarín, que va ser titular en el partit del debut contra el Valladolid (1-2) fent un bon paper. “M’he notat còmode”, explicava Tarín, un altre central reconvertit al flanc dret de la defensa: “El que em preocupava fins ara era estar bé de la lesió. Vull estar al millor nivell per continuar treballant”, afegia.

L’opció més natural per al tècnic ha estat la que menys ha utilitzat, ja que Dani Morer no ha tingut continuïtat. El jugador, que l’any passat jugava a divisió d’honor juvenil, ha afrontat dues titularitats. Amb Morer, Gerard buscava una opció més ofensiva, però al defensa de 19 anys se li ha notat faltat de rodatge.

Costas
5 partits*
2 victòries 2 empats 1 derrota
Punts de mitjana: 1,6.
Gols a favor de mitjana: 1,8.
Gols en contra de mitjana: 0,8.
*En el darrer partit contra l’Osasuna va jugar mitja part de lateral dret i mitja part de central.
Morer
2 partits
0 VICTÒRIES 2 EMPATS 0 DERROTES
Punts de mitjana: 1
Gols a favor de mitjana: 1,5
Gols en contra de mitjana: 1,5
Tarín
4 partits*
1 VICTÒRIA 1 EMPAT 2 DERROTES
Punts de mitjana: 1
Gols a favor de mitjana: 0,5
Gols en contra de mitjana: 1,5
*En el darrer partit contra l’Osasuna va sortir després del descans per jugar de lateral dret.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)