Girona

Pepe Mel

Entrenador del Deportivo

“Fins al gol de Portu hem estat molt superiors”

El tècnic madrileny no va poder amagar la seva decepció després de perdre contra el Girona. Més que el què, a Pepe Mel no el va acabar de convèncer el com, i és que en la roda de premsa va voler deixar clar que el Deportivo havia merescut un resultat més positiu. “Marxo amb molt males sensacions, perquè era un partit molt important i no hem aconseguit res quan ens mereixíem un resultat més positiu, però en el futbol la justícia no compta”, va valorar Mel, que va aprofundir més en l’anàlisi del partit: “Fins que Portu no ha marcat el gol, el Deportivo ha estat molt superior i havia generat prou ocasions de gol per anar guanyant. Després hem comès l’error de voler fer les coses massa ràpid i ens hem descompost. Tot i això, hem tingut alguna ocasió per empatar, però hem concedit molt més al Girona.”

Pepe Mel, que va assegurar que la derrota d’ahir suposa un pas enrere per al seu equip després d’haver sumat quatre punts dels últims sis, també va analitzar el canvi que va fer el seu equip entre la primera part i la segona. “El Girona ha plantejat un partit rocós, col·locant clarament una defensa de cinc i acumulant molts jugadors darrere de la pilota. Ens ha costat entrar en el partit per això i perquè hem comès l’error de voler rebre massa la pilota al peu fins que en la segona part hem buscat més els espais i hem estat millor”, va analitzar el madrileny.

L’entrenador del Deportivo va evitar parlar de l’àrbitre tot i assegurar que el seu equip “no està tenint sort” i també va assegurar que entén els mocadors de l’afició “perquè volen veure victòries”.

LAMENT

“No hem aconseguit res quan mereixíem un resultat molt més positiu”

AL FINAL

“Després de l’1-2, hem comès l’error de voler fer les coses ràpid i ens hem descompost”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)