Territorial

Amb el reforç del lideratge

1a catalana. El Llagostera B s’ha col·locat líder després de guanyar dissabte el Farners i confirma una dinàmica ascendent que el converteix en un dels candidats a lluitar per l’ascens

El Llagostera B es va situar dissabte líder del grup 1 de primera catalana després de guanyar el Farners amb un gol d’Alexis a les acaballes del partit (1-2). Amb aquest triomf els llagosterencs van confirmar que aquesta temporada són un dels principals candidats a lluitar per les primeres posicions, i és que la golejada rebuda pel Sabadell B (0-5) és l’única taca a un inici de curs excel·lent, amb 17 punts dels 24 possibles (cinc victòries, dos empats i una derrota).

Els números que han firmat fins ara els llagosterencs són notablement millors que els obtinguts en aquest punt el curs passat, ja que només havien sumat 10 punts i eren novens en la classificació. Aquest discret inici no va impedir als blaugrana lluitar per l’ascens fins a les últimes jornades. Ara, des de dalt, l’equip està reforçat de moral i és que, tot i tenir només un punt d’avantatge respecte al segon, el Farners, ja n’hi treu tres al tercer, el Can Vidalet.

Opcions de futur

Que el Llagostera B aspira a lluitar per fites importants ha quedat reflectit amb l’aposta que el tècnic del primer equip, Òscar Álvarez, ha fet per jugadors del filial, i és que ja n’hi ha quatre que han debutat amb el primer equip. Ibra, que va entrar des de la banqueta en el partit contra l’Alcoià de la primera jornada, és l’únic que ho ha fet en lliga. En la copa Catalunya Ibra també va jugar contra l’Espanyol B, i en el partit contra el Girona de la setmana passada Ousman, Campeny i Flere, que a més va tenir un paper destacadíssim, també es van poder estrenar amb el primer equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)