Nàstic

Rodri viatja a Lugo sense vuit futbolistes

Nàstic. L’expedició grana, concentrada des d’ahir a Galícia per preparar el partit de demà a l’Anxo Carro, inclou Roger Brugué, del filial

El Nàstic ja es va desplaçar ahir a la tarda cap a Lugo per continuar preparant el partit de demà a l’Anxo Carro (a les 4). L’expedició grana va viatjar amb vuit absències, immersa com està la plantilla en una plaga de lesions. A més de les baixes de llarga durada de Djetei i Omar Perdomo i del fet que Dongou encara no està a punt per jugar, Rodri no pot disposar de Tejera, Uche i Eddy Silvestre, que van acabar l’últim partit –la derrota contra l’Alcorcón (0-3)– amb lesions als isquiotibials. El tècnic barceloní és optimista i espera que les seves absències no s’allarguin més enllà de la setmana que ve. A més, Stéphane Emana tampoc va viatjar ahir, ja que, segons l’entrenador, va acabar cansat el partit de dimecres a Vilafranca, “i cal cuidar-lo”. Abraham Minero és baixa per sanció ja que va ser expulsat contra l’Alcorcón.

Rodri es va endur a Galícia 19 futbolistes, ja que hi va incloure el davanter del filial Roger Brugué. El més previsible, però, és que l’alt-empordanès, de 20 anys, acabi veient el partit des de la grada. També figura en la convocatòria Sandro Toscano, que encara no ha debutat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)