3a divisió FEF

El Palamós busca la primera victòria de la temporada a casa

3a divisió. Els de Vicenç Fernández reben la visita del Vilafranca (a les 19 h) amb la baixa important del porter Quintanas, lesionat

En aquest inici de temporada sembla que al Palamós tot se li giri en contra. L’últim contratemps és la lesió del seu porter Quintanas, que aquesta setmana s’ha fet un trencament fibril·lar i estarà quatre o cinc setmanes de baixa. El seu substitut serà segurament el porter del juvenil, Nordine Dahmani, ja que el suplent Samper ha estat molts dies sense entrenar-se per malaltia. El sancionat Cano i els lesionats Pascu i Gelmà també seran baixa, a banda dels dubtes per malaltia de Bonaventura i Botxi.

Tot i les dificultats, el Palamós necessita sumar els tres punts en la visita del Vilafranca (19 h), i és que la primera victòria del curs a casa ja no es pot demorar més. “El Vilafranca és un equip amb jugadors experimentats i dissenyat per jugar la fase d’ascens, però, sigui com sigui, volem guanyar”, assegura el tècnic del degà Vicenç Fernández.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)