1a femenina

Futbol

1a divisió femenina

Dues realitats oposades

1a divisió femenina. Tot i no haver cedit ni un sol punt durant l’inici de lliga, el Barça i l’Atlético conserven dues maneres diametralment diferents de jugar: possessió contra contraatac

L’Atlético i el Barça s’enfrontaran demà en el clàssic per excel·lència del futbol femení. Tots dos comparteixen lideratge (18 punts, ple de victòries) però han escalat en la classificació gràcies a dues maneres molt diferents de jugar: mentre que les blaugrana mantenen l’essència del joc de posició, les colchoneras apel·len al contraatac i al joc ràpid.

“Són dues formes de jugar força oposades”, reconeix l’entrenador del Barça, Fran Sánchez. “En aquest sentit, seria interessant que ens imposéssim en el nostre joc sempre tenint en compte que cal estar atents a l’espai i a l’esquena”, hi afegeix. “Ja coneixem Sonia Bermúdez i el seu mig del camp, haurem d’estar molt atentes perquè hi ha una davantera que juga en curt i una altra que va en llarg”, adverteix la defensa, exjugadora de l’Atlético de Madrid, Mapi León. La central, per la qual el Barça va pagar un traspàs, s’ha adaptat a meravella al joc blaugrana tot i els contrastos amb els seus exequips: “Tothom m’ha ajudat molt; les companyes i el cos tècnic m’ho han posat molt fàcil perquè estigui bé tot i haver entrat més tard que la resta del grup.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)