Reus

El trencaclosques de la davantera

Reus. L’entrenador López Garai admet que podria apostar per un onze sense un nou de referència a causa de les lesions de Lekic i Máyor, tot i que conserva Edgar Hernández com a opció principal

Les lesions mai arriben en un bon moment però quan al Reus, el segon equip menys golejador de la lliga (7 dianes), li falten dos dels seus davanters de referència, el problema és més greu de l’habitual. Per això López Garai s’haurà de trencar el cap perquè les absències de Lekic i Máyor no es notin.

El tècnic va admetre que no l’amoïna aquest problema ja que té “recanvis de garanties”. “Edgar és un davanter pur, podem conservar aquesta opció”, va dir el tècnic. “Però també tenim atacants ràpids com ara Querol, Cámara, Fran Carbia o Haro, gent ofensiva que ens permet variar el dibuix. Podem jugar sense un davanter de referència, per exemple. En aquest sentit tenim moltes variants. Estic tranquil”, hi va afegir.

Per al partit de demà contra el Valladolid, López recupera un element al mig del camp molt important per a ell: Gustavo Ledes. “Allà hi tinc molts jugadors i que, a més, estan rendint a molt bon nivell. Hauré de ser injust amb algun d’ells i no alinear-lo”, explica. Fins a la sanció per cinc grogues, Ledes havia estat titular en tots els enfrontaments (875 minuts i tres gols).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)