Girona

Pablo Machín

Entrenador del Girona

“Dol que es parli de fets extraesportius i no de la nostra trajectòria”

Si bé ala sala de premsa de Montilivi planava l’ambient de les grans cites, Pablo Machín no va sortir del guió en cap moment. Dolgut per les informacions externes pel que fa a aspectes extraesportius sobre la rebuda que l’afició faria al Madrid o la seguretat o la possible suspensió del matx, el de Gómara va defensar de nou l’afició del Girona i la seva bona conducta –ja ho va fer en la roda de premsa posterior al partit de copa contra el Llevant–: “No hi havia cap motiu que provoqués tanta alarma en relació amb l’aspecte esportiu. Això serà una festa, ja que vindrà un dels millors equips del món i em sap greu per l’afició que s’hagi pogut enterbolir la setmana. Ens mereixíem que es parlés de futbol i de com ho està fent de bé l’equip i la institució”, deia Machín, que insistia: “Són moments que haurien de ser de reconeixement a la trajectòria de l’equip i el club, però s’ha parlat més d’afers extraesportius. El club ha passat de lluitar per no baixar a segona B a rebre el Madrid.”

Machín va admetre: “La victòria del dilluns passat a Riazor ha anat bé a l’equip per recordar que som capaços de competir i guanyar”, i va atorgar a la seva plantilla “més tranquil·litat per afrontar el partit contra el Madrid”. El Girona encadena quatre derrotes a Montilivi comptant la darrera en la copa contra el Llevant. Tot i que l’equip blanc no sembla el rival més adient per posar fi a la mala ratxa el tècnic blanc-i-vermell comentava: “El millor rival és l’immediat. El Madrid, per tallar, la ratxa potser serà el millor que podem tenir. Acumulem quatre derrotes a casa comptant la copa, és inqüestionable, però em quedo amb les sensacions de l’equip i el fet que hem merescut més del que hem sumat”, explicava l’entrenador que concretament respecte al rival analitzava: “El Madrid té tantes coses bones... Va molt bé als contratacs, però no és l’equip d’abans que es replegava i sortia amb bogeria. Té molts registres, els laterals arriben, tenen els millors futbolistes del món és indiscutible i haurem de prestar molta atenció als jugadors de meitat endavant que són els futbolistes que poden tenir més ocasions de gol. Cristiano Ronaldo millor que segueixi adormit en la lliga, però no m’atreviré a dir res més, que encara es motivarà el doble.”

Entre les virtuts del rival i les seves grans individualitats, Machín va destacar un aspecte que podria igualar les forces, la pilota aturada: “Aquest aspecte del joc no entén de categories. S’igualen les forces, ja que tots els equips tenim bons rematadors i col·locadors o executors. Un equip de segona B pot igualar un de primera, per tant, per aquí podem tenir possibilitats” sentenciava el tècnic gironí, que descarta per avui un marcatge a l’home com el de Maffeo a Messi en el matx contra el Barça: “Crec que hi ha una major dependència del Barça amb Messi que del Madrid amb Cristiano. El Madrid té més fonts per generar ocasions de gol i ens haurem de dedicar a intentar parar-lo de la millor manera possible. El que puguem fer, no serà tan extrem com el que vam fer amb Messi.”

TRANQUIL·LITAT

“No hi havia motius que provoquessin tanta alarma en relació amb l’aspecte esportiu. Serà una festa”

RESIGNACIÓ

“Ens mereixíem que es parlés de futbol i de com ho està fent de bé l’equip i la institució”

LLOANCES AL RIVAL

“El Madrid té tantes coses bones... Té molts registres i disposa dels millors jugadors del món”

MAFFEO, AL SEU LLOC

“El Madrid no té tanta dependència de Cristiano i no farem res tan extrem com vam fer amb Messi”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)