Girona

Zinedine Zidane

Entrenador del Madrid

“Hi ha molt soroll al voltant, però només pensem en futbol”

Preguntat per la premsa que habitualment segueix l’equip des de Madrid, Zinedine Zindane, el tècnic del Real Madrid, no va poder evitar cap pregunta sobre les incògnites generades, principalment des de la capital d’Espanya, en els aspectes de seguretat respecte al matx que els seus futbolistes disputaran a Montilivi contra el Girona. Diplomàtic pel que fa als temes polítics i tranquil –ja s’hi va mostrar entre setmana quan van començar a aparèixer rumors–, el tècnic francès va tenir clara la prioritat dels seus jugadors i el seu cos tècnic: únicament el futbol: “Viatgem amb normalitat, no tenim cap notícia de la lliga i jugarem a les 16.15 h. Només veig a l’horitzó el partit contra el Girona i res més. Hi ha molt de soroll al voltant, però no em ficaré pas en aquest assumpte. Només pensarem en el que de debò ens importa, que no és cap altra cosa que el partit. No ha de ser res especial, només un matx de lliga. Evidentment que seguim la situació, però hem d’estar únicament centrats en el futbol”, comentava l’exjugador professional del conjunt blanc, des de fa un any l’entrenador.

El Madrid visita per primera vegada l’estadi de Montilivi en partit oficial de lliga, un honor per al francès, que de totes maneres hi treu importància: “No canvia res. Sabem, com en qualsevol camp que visitem, que ens trobarem moltes dificultats. Cada cap de setmana és un nou partit. No pensarem que mai hem jugat a Montilivi un enfrontament oficial, hi jugarem, i contents de fer-ho per primera vegada”, explicava el nomenat millor entrenador de l’any per la FIFA en la gala The Best celebrada dilluns a Londres.

Precisament preguntat per aspectes genèrics, els guardons i comparacions diverses, el tècnic nascut a Marsella va respondre: “El Madrid és el millor club del món. Cadascú pot opinar si és el millor equip o no. L’any passat ho vam ser, però cada any estem obligats a continuar guanyant, no compta gens el passat. Com a club segur que som els millors. Enguany aspirem a millorar dia a dia, però el balanç és bo. Som líders en el nostre grup de la Champions League, hem guanyat dos trofeus aquest curs i som tercers en la lliga.”

El Madrid afronta una nova setmana dura pel que fa a la condensació de partit, un fet normal per a un equip amb una plantilla en què les posicions es doblen i el rendiment continua sent excel·lent: “El calendari està fet així. Hi ha moments millors i pitjors. Juguem a les 16.15 h de diumenge i després el dimecres a Londres. Viatgem dues vegades consecutives, però estem acostumats a jugar partits en poc decalatge de temps”, i és que, respecte als jugadors menys habituals, que ja van ajudar l’equip dijous al camp del Fuenlabrada en la copa, Zidane puntualitzava: “Tenim gent jove i amb marge de millora. Segur que l’equip pot anar creixent amb la seva ajuda”, concloïa el tècnic, que va certificar les baixes per lesió de Bale, Keylor Navas, Carvajal i Kovacic.

SENSE CAP POR

“Viatgem amb normalitat, no tenim cap notícia de la lliga. Només pensem en el partit a Girona”

ESTRENA A MONTILIVI

“Sabem, com en qualsevol camp que visitem, que ens trobarem moltes dificultats”

AMOR AL MADRID

“El Madrid és el millor club del món. Cadascú pot opinar si és o no el millor equip. L’any passat ho vam ser”

ELS SECUNDARIS

“Tenim gent jove i amb marge de millora. Segur que l’equip pot anar creixent amb la seva ajuda”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)