1a femenina

Futbol

1a divisió femenina

Cara a cara en la cúspide

1a divisió femenina. El Barça i l’Atlético de Madrid s’enfrontaran, sense haver cedit ni un sol punt en els primers sis partits de lliga, en una batalla clau per la primera posició

L’escalada pressupostària, a la recerca del tron a Europa, ha tingut un efecte devastador per a la primera divisió femenina. Els calés abocats per l’Atlético i el Barça han posat fi a les possibilitats de qualsevol altre equip de discutir el títol de lliga. Però, a la vegada, ha estirat el nivell de bona part dels equips i ha creat una rivalitat molt emocionant. Avui, tots dos equips escriuran un capítol més en aquesta lluita aferrissada que, indubtablement, repercutirà en el trofeu que s’entregui al mes de maig.

Malgrat que ja hi ha una escletxa considerable entre l’Atlético i el Barça –arriben empatats a punts en el lideratge, amb 6 de diferència respecte al tercer– cap dels dos reconeix que el partit d’avui (Ciudad Deportiva Wanda, 18.15 h, Gol) serà decisiu: “Els enfrontaments directes marquen però no serà determinant”, diu l’entrenador blaugrana, Fran Sánchez. “Encara queda molt per afirmar-ho”, declara la jugadora de l’Atlético Marta Corredera. Però tots dos admeten que tenen marcat el xoc amb vermell en el calendari.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)