De les que fan més mal

En descens directe. El Palamós va caure derrotat contra el Vilafranca (1-2) en un partit en què va merèixer més que el rival però va acabar pagant la falta d’encert en els metres finals

PAlamós 1 vilafranca 2

PALAMÓS:Nordine, Sergio García, Lluc Banús, Botxi, Subi, Barrera, Ochoa (Nahuel, 74’), Gerard Herrera, Litus (Gelmà, 58’), Isma Traoré (Marc Crespo, 88’) i Marc Medina.VILAFRANCA:Gonzo, Peque (Òscar, 14’), Sergi Pérez (Josep Díez, 54’), Abel Rita (Boira, 56’), Guti, Alex Pla, Ton Ripoll, Arnau, Aday Benítez, Èric Via i Vives.GOLS:1-0 (1’) Litus. 1-1 (14’) Arnau. 1-2 (80’) Pla.ÀRBITRE:Sánchez Rico.T.G.:als locals Lluc Banús, Barrera, Isma Traoré, Ochoa i Gelmà; al visitant Guti.T.V.per doble amonestació a Aday Benítez (92’).PÚBLIC:Uns 200 espectadors a l’estadi Palamós-Costa Brava.

El futbol va ser ahir molt injust amb el Palamós, ja que un equip com ell, que està enfonsat a la part baixa de la taula i s’enfrontava a un equip aspirant al play-off, va caure tot i no merèixer-ho (1-2). El Vilafranca va aconseguir la seva quarta victòria consecutiva i demostra una vegada més el poder de les dinàmiques en el món del futbol. Fins i tot el tècnic visitant, Iván Moreno, va comentar al final del matx que des del primer moment semblava que jugaven al minut 80 per la intensitat i el neguit d’uns i altres. El d’ahir és un d’aquells partits que fan afició, ja que hi va haver de tot: una expulsió, moltes ocasions, gols anul·lats, pals, etc.

El matx va començar bé pel Palamós, ja que en la primera jugada ofensiva Litus va fer l’1-0 gràcies a una canonada que va entrar per l’escaire (1’). La rèplica la va posar Aday, que en la primera aproximació visitant va topar amb el travesser (6’). Abans d’arribar al primer quart d’hora, Arnau va rematar de cap un servei de córner i va establir l’empat a un (14’).

En el 19’, el debutant a la porteria Nordine, que va tenir una gran actuació i no va poder fer res en les dues dianes rivals, va salvar un gol amb una gran intervenció després d’un xut de Pla. El públic es va encendre en el minut 26 quan Sánchez Rico va anul·lar un gol per fora de joc inexistent a Marc Medina i, després d’aquesta acció, Nordine va torna a ser providencial salvant una ocasió rival, que va acabar amb la pilota a dins de la xarxa però amb l’acció també anul·lada per fora de joc.

El Palamós va continuar pressionant i jugant de tu a tu amb un Vilafranca que en els contracops també portava molt de perill a la porteria palamosina. Dues dobles ocasions de Barrera (31’ i 34’) i Medina (38’ i 39’) van posar el punt final a una bona primera meitat del degà.

La segona part va començar amb els mateixos paràmetres que la primera. El joc era constantment d’anades i vingudes en les dues àrees. Isma Traoré, que va acabar lesionat, va xutar al pal quan a la grada ja es cantava el gol (47’). Els empordanesos dominaven i generaven arribades, però de nou va ser Nordine, en el 70’, qui va salvar el segon del Vilafranca, que acabaria marcant deu minuts més tard. Una acció poc contundent de la defensa local va permetre a Pla fer un xut que va superar el porter establint l’1-2. El Palamós, lluny de rendir-se, ho va continuar provant i Lluc en el 87’ va estar a punt d’empatar en uns minuts finals en què fins i tot el juvenil Nordine va pujar a rematar en les accions d’atac.

Avui el futbol ha estat cruel amb el Palamós. Mereixíem un resultat millor, però això ara ja no val. L’equip està tocat pels mals resultats
Ha estat un partit molt intens. Després d’aquesta derrota només tenim al cap guanyar el Vilassar