Futbol

Tercera divisió

El Terrassa reprèn el camí

Tres punts. Els egarencs van superar el Granollers gràcies a un gol en un gran primer temps. En la represa, els locals van millorar

GRANOLLERS 0 TERRASSA 1

GRANOLLERS:Víctor Colchero, Mur, Eloi, Fran Fuentes, Héctor (Alejandro, 77’), Ricky (Joel Brey, 63’), Javi Sánchez, Aimar, Arenas (Diego Carrillo, 83’), Obeng i Marc Garcia.TERRASSA:Ortega, Yaya, Sergi Valls, Amantini, David López, Guzmán, Àlex Fernández, Jonathan Ferreira (Dani Sánchez, 84’), Raúl Torres (Nils, 73’), Fran Piera i Civil (Daisuke, 58’).GOLS:0-1 (42’) Jonathan Ferreira.ÀRBITRE:Navarro Garcia.T.G.:Als locals Ricky, Héctor, Marc Garcia, Joel Brey i Fran Fuentes; i als visitants Sergi Valls i Raúl Torres.

El Terrassa va trencar una ratxa de quatre empats seguits amb un triomf per la mínima contra el Granollers. Els egarencs en van fer prou amb una excel·lent primera meitat per superar el conjunt d’Albert Cámara, que va millorar després del descans.

Els primers 45 minuts van ser un autèntic monòleg del conjunt visitant, que va disposar del total domini de la possessió contra un Granollers que es va dedicar a córrer darrere la pilota. Tot i això, tot i que la sensació de perill era constant, les úniques ocasions van ser de Fran Piera i Civil, fins que en el 42’ Ferreira va aprofitar una bona centrada per afusellar Colchero. Conscients que calia millorar, els vallesans van sortir amb una altra cara i van capgirar el domini dels visitants. Però les ocasions van ser escasses i, tot i que el resultat s’hauria pogut decantar per qualsevol de les dues bandes, el 0-1 va ser definitiu.