Territorial

El Llagostera B deixa escapar els tres punts a casa

1a catalana. La Fundació Grama va fer valer la seva major contundència en atac

llagostera B 0 Fund. grama 2

LLAGOSTERA B:Juan Flere, Solé (Kamal, 63’), Campeny, Mario, Alexis Sánchez (Juan Felipe, 72’), Sergi Barco, Lucas Allende (Marçal, 86’), Pol Tarrenchs, Ousman Touray (Sarmiento, 32’), Omar Sillah (Abde, 72’) i Henry.FUNDACIÓ GRAMA:Texeira, Okamoto, Oliver, Rojas, Mballo, Sylla (campos, 77’), Buba (Omar, 86’), Soler, Cristóbal León, Morales (Manuel González, 77’) i Lamin Samateh (Sergio, 89’).GOLS:0-1 (20’) Cristóbal León. 0-2 (58’) Lamin Samateh.ÀRBITRE:Galera Serrano.T.G.:Al local Mario i als visitants Morales, Soler i León.T.V.:Cap.PÚBLIC:Uns 100 espectadors al municipal de Llagostera.

Dolorosa derrota del líder, el Llagostera B, que esperava encadenar la quarta victòria i va acabar caient a casa contra la Fundació Grama (0-2), que se li acosta a només un punt en la classificació. El filial llagosterenc va proposar futbol, però va tenir molt poc perill en atac, tot al contrari que els visitants, que van estar més encertats en els últims metres. La Fundació Grama es va avançar als vint minuts amb un gol de cap de León a la sortida d’un còrner, mentre que el 0-2 no va arribar fins a la segona part, quan Lamin va marcar un golàs des de fora l’àrea (58’). I encara sort del porter Flere, que va aturar totes les noves ocasions que van tenir els visitants.