Barça B

futbol

barça b

Sense continuïtat

Barça B. Els blaugrana, incapaços de controlar el partit amb la possessió, es deixen 2 punts contra el cuer. El Sevilla no genera ocasions però els de Gerard desconnecten el joc ofensiu

barça b 1 sevilla at. 1

BARCELONA B:Ortolá; Palencia, Costas, Martínez (Cuenca, 71’), Cucurella; Busquets, Aleñá, Vitinho; Concha (Carles Pérez, 69’), Choco Lozano (Cardona, 39’) i José Arnáiz.SEVILLA ATLÉTICO:Juan Soriano; Borja, Berrocal, Álex Muñoz, Matos; Fede San Emeterio (Yan Eteki, 85’), Carballo; Boutobba (Carmona, 73’), Pozo, Olavide (Aburjania, 61’); i Gual.GOLS:1-0 (3’) Aleñá. 1-1 (48’) Gual, de penal.ÀRBITRE:Pizarro Gómez.T.G.:als locals Cuenca, Aleñá i Arnáiz; als visitants Gual, Carballo, Borja San Emeterio i Yan Eteki.PÚBLIC:2.491 espectadors al Miniestadi.

Havia de ser una setmana feliç per al Barça B. El debut i el gol d’Arnáiz amb el primer equip en la copa, els minuts d’Aleñá i Cucurella, la convocatòria de Costas i Busquets abans-d’ahir a Bilbao... Però la segona pota que aguanta els objectius del segon equip blaugrana, la del progrés en la segona divisió, va fallar. El Barça B va tornar a ensenyar certa apatia al Miniestadi i va cedir dos punts contra el cuer de la categoria, el Sevilla Atlético, que no ha aconseguit guanyar aquest curs. Els de Gerard López semblaven tenir el partit controlat i el presagi anava encaminat més aviat cap a una golejada després de la diana d’Aleñá (3’) i uns primers minuts molt prolífics. Però van perdre el fil del partit, van deixar de tenir la possessió i van ballar al ritme del Sevilla, que amb conceptes defensius va aferrar-se al punt.

Gerard López va ensenyar confiança als dos homes que havien arribat de matinada des de Bilbao amb el primer equip –Concha i Busquets– i a Palencia, que ahir debutava després de la lesió al turmell. Però ni tan sols amb l’aportació d’aquests jugadors el Barça B va saber controlar el joc. La naturalesa dels seus homes amb més qualitat, com ara Aleñá i Arnáiz, empeny l’equip a la transició ràpida però sovint els partits requereixen més pausa i possessió. Per això, en els primers minuts, quan el Sevilla era incapaç de trobar l’home lliure per conservar la pilota, el joc feia baixada per als blaugrana. En la recuperació i l’atac amb tres passades, el Barça feia fortuna i així va arribar el gol d’Aleñá només de començar i un parell d’ocasions més: com ara un lliure directe d’Arnáiz (9’) que va aturar Soriano i un servei llunyà de Cucurella (21’) a les mans del porter.

Tan bon punt el Sevilla va millorar en la possessió, el Barça B no va tenir resposta. Gual va inaugurar un període millor per als visitants després de la mitja hora de joc amb una ocasió en què es va desfer de Cucurella i que va obligar Ortolá a intervenir. El Barça, sense Fali, lesionat, era incapaç de robar pilotes i l’equip en conjunt no aconseguia avançar amb la possessió, motiu pel qual va acabar el primer temps lluny de l’àrea rival.

Penal

L’inici del segon temps va empitjorar les sensacions dels blaugrana, que van encaixar el gol de l’empat en una errada defensiva de Palencia. El lateral va fer caure Matos dins de l’àrea i el badaloní Gual va marcar amb potència des dels 11 metres.

A partir d’aquí, els dos equips van notar certa incomoditat en el joc perquè a mesura que passaven els minuts el camp s’assecava més. El Sevilla, però, es conformava amb l’empat i va decidir que, si la gespa no acompanyava, tiraria per terra els atacs blaugrana, literalment, amb faltes i xocs que van provocar picabaralles. L’estratègia li va funcionar a Tevenet, tot i que Arnáiz en l’últim sospir va congelar l’esdevenir del joc en una acció individual. El seu xut, però, no va trobar el gol per poc.

MARTÍNEZ I LOZANO, DOS LESIONATS MÉS

No hi ha aturador per a l’epidèmia de lesions del Barça B. Ahir, el joc contra el Sevilla Atlético va causar dues baixes més: el davanter Choco Lozano i el central Martínez. L’hondureny va rebre un cop a mitjan primer temps que el va obligar a ser substituït. “Ha estat un cop que ha rebut i ha notat un mal gest al genoll. Esperem que no sigui res”, explicava l’entrenador, Gerard López. El central andalús, que ahir retornava després de quatre partits lesionat, va notar la inactivitat i va abandonar el terreny de joc en el segon temps per unes molèsties musculars: “És veterà i ha sabut reconèixer la lesió”, va dir el tècnic.
Ens falta intentar matar el partit. Quan no ho fas els petits detalls poden passar factura
Carles Aleñá
migcampista del barça b
La sensació és que a l’inici érem superiors però hem perdut el control del partit
Gerard López
entrenador del barça b
Tan bon punt hem aconseguit conservar la possessió, hem millorat
Luis Garcia Tevenet
entrenador del sevilla atl.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)