1a femenina

L’Espanyol en fa prou amb una gran primera meitat

1a divisió femenina. L’equip de Joan Bacardit es referma en la tercera posició

albacete 1 espanyol 3

ALBACETE:Elena, Villegas, Palo, Matil (Carmen, 46’), Redondo, Lorca, Costa (Pérez, 46’), Tomo, Paula (Arranz, 46’), Miriam (Pomares, 66’) i Florentino.ESPANYOL:Mariajo, Inés, Baudet (Carola, 71’), Letti, Eli, Ayaki, Dulce (María, 64’), Paloma, Dominika, Julve (Laura, 66’) i Esther.GOLS:0-1 (14’) Julve. 0-2 (35’) Paloma. 0-3 (40’) Eli. 1-3 (48’) Redondo.ÀRBITRE:Prieto Martínez.T.G.:a la local Pérez.PÚBLIC:uns 200 espectadors a la Ciutat Esportiva Andrés Iniesta.COMENTARI:L’Espanyol s’ha refermat com la principal alternativa als dos primers classificats gràcies a una còmoda victòria ahir contra l’Albacete que, combinada amb la derrota de l’Athletic, el deixa en la tercera posició en solitari. El conjunt de Joan Bacardit en va fer prou amb una gran primera meitat que li va permetre marxar al descans amb tres gols de diferència. El domini blanc-i-blau en el primer temps va ser rotund, per mitjà de la possessió, i l’equip de seguida va trobar el premi del gol en una jugada col·lectiva rematada a gol per l’hàbil extrem Anna Julve. Les blanc-iblaves van continuar manant en el partit i van ampliar distàncies per mitjà de Paloma, que va col·locar la pilota lluny de l’abast d’Elena. El tercer gol, just abans del descans i que suposaria la sentència, va arribar per mitjà d’Eli després d’una jugada individual de Baudet. Just després del descans, Redondo va retallar distàncies però l’Albacete no va inquietar més el signe de l’enfrontament.