Territorial

futbol

1a catalana

El Farners, sota control

1a catalana. El conjunt de la Selva s’avança ràpid en el marcador, domina el partit a Banyoles i suma un triomf que li permet recuperar el lideratge

Banyoles 0 Farners 2

BANYOLES:Grabalosa, Quimo, Gallardo, Amos Gasca, Benaissa, Gispert (Bastidas, 84’), Barceló, Marc Viadé (Facundo, 84’), Ignasi (Tarifa, 51’), Güell (Feixas, 54’) i Moreno (Sala, 46’).FARNERS:Gabri, Salas, Peracaula, Muniesa, Fajardo, Toni Rosell (Vila, 83’), Riki Solà (Carlos Gómez, 63’) (José Martínez, 72’), Bader (Da Costa, 78’), Joel Salas, Gerard Gómez i Òscar Parcet.GOLS:0-1 (9’) Parcet. 0-2 (50’) Muniesa.ÀRBITRE:Acevedo Dudley.T.G.:A Òscar Parcet del Farners.PÚBLIC:150 espectadors.

Cara i creu en el duel gironí de la jornada entre el Banyoles i el Farners. Els del Pla de l’Estany van encadenar la segona derrota consecutiva que els condemna a la zona perillosa de la classificació, mentre que el Farners es va retrobar amb la victòria i, aprofitant les ensopegades dels rivals, es torna a enfilar al capdamunt de la competició.

Pel que fa al partit, el gol matiner dels de Pau Menéndez va marcar el desenvolupament del duel. A la sortida d’un córner, Òscar Parcet va enviar la pilota al fons de la xarxa fent pujar el 0-1 (9’). Amb el marcador a favor, l’equip colomenc es va trobar còmode i va poder controlar un Banyoles que va disposar d’una bona ocasió per empatar al quart d’hora de joc, quan Viadé va xutar massa alt.

Més enllà d’aquesta oportunitat, les arribades a porteria contrària van ser per al Farners, destacant la triple ocasió que Rosell no va encertar a materialitzar i va acabar salvant la defensa (32’): Muniesa va marcar el 0-2 en un contraatac (50’), i fins al final, hi va haver més ocasions perquè es produís el 0-3 que no pas perquè el Banyoles retallés diferències.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)