Territorial

Un Girona molt dominador

Divisió d’honor juvenil. Els d’Àlex Marsal superen el Nàstic (2-0) en un partit plàcid en què només la falta d’efectivitat va evitar que els gironins sentenciessin el matx en la primera part

girona 2 nàstic 0

GIRONA:Collet, Prado, Teo, Uche, Pol, Cobos, Jofre, Alejandro (Giorgi, 77’), Pedro Porro (Moha, 83’), Pachón (Homet, 67’) i Valery (Mario, 60’).NÀSTIC DE TARRAGONA:Mario, Tomàs, Sergi, Sandica, Pol, Òscar, Quero (Cid, 72’), Cubells (Pere, 72’), Guillem, Verdejo i Guim (Nico, 46’).GOLS:1-0 (26’) Alejandro. 2-0 (72’) Pedro Porro.ÀRBITRE:Calle Martínez.T.G.:Al visitant Sandica.PÚBLIC:Uns 250 espectadors al municipal de Vilablareix.

El Girona va guanyar el Nàstic amb relativa facilitat (2-0) i va aprofitar l’empat d’El Olivar per tornar al capdavant de la classificació, tot i que per la diferència de gols el Mallorca és primer i els gironins segons –s’enfrontaran dissabte que ve a Mallorca.

La superioritat dels d’Àlex Marsal, que continuen fent una temporada sensacional, va ser molt clara en la primera part, en què només la falta d’efectivitat i els pals van evitar que el Girona gairebé sentenciés el partit. Alejandro, amb un gran llançament de falta en el minut 26, va ser l’únic capaç de superar Mario i donar avantatge al Girona. En canvi Pedro Porro, que va fer un partidàs, i el mateix Alejandro, van topar amb el pal i el travesser, respectivament. Prado, amb un bon xut que va sortir tocant el pal, també va estar a punt de marcar.

El Nàstic no va ser capaç de generar cap ocasió clara de gol a la primera part. La defensa gironina es va convertir en un fortí i no va concedir cap ocasió fins que en una jugada aïllada els tarragonins van estar a punt d’aconseguir l’empat. L’ensurt va esperonar de nou el Girona, que va fer el 2-0 poc després. Pedro Porro, des de fora de l’àrea, va fer un golàs que pràcticament segellava la victòria quan quedaven menys de vint minuts. El Nàstic va intentar reduir la distància en el marcador, però no ho va aconseguir perquè va seguir sense trobar la forma de superar la defensa. El Girona, a la contra, hauria pogut fer el tercer.