Girona

Delfí Geli

President del Girona

“Són tres punts extres que hem de saber governar bé”

El president del Girona es va referir al 2-1 contra el Real Madrid com un gran triomf que va “omplir d’alegria”, tota la família del Girona, des del primer jugador fins a l’últim aficionat. Delfí Geli, a més, va destacar que el partit, vist des del punt de vista local, va tenir tots els ingredients de partidàs: “Vam guanyar el Madrid des del treball i des del joc. Vam tenir la pilota, els vam anar a buscar quan no la teníem. No és fàcil fer dos gols al Real Madrid, però també vam enviar dues pilotes al pal i vam tenir dues ocasions molt clares. No tothom que juga contra el campió d’Europa li pot generar tants problemes en noranta minuts”, va argumentar.

Per descomptat, els tres punts contra el Madrid no estaven en els càlculs de la gent. Almenys no en els de Delfí Geli. “Són tres punts extres amb els quals la majoria d’equips no podran comptar, perquè el més normal és que quan s’enfrontin amb el Real Madrid, perdin. Els hem de saber governar bé perquè és un oxigen que els altres no tindran. Però no ens podem aturar aquí. Hem de seguir. Això és molt llarg”, va afegir.

Al costat de Florentino

El president del Girona va tenir com a convidat especial el seu homòleg al Real Madrid. Les directives ja havien anat a dinar plegades i a la llotja Delfí Geli i Florentino Pérez van compartir els noranta minuts de partit. “El tracte va ser exquisit. Ell va veure l’enfrontament amb els nervis lògics i la tensió amb què veiem els partits qualsevol persona que hi està implicada. Al final, ens va agrair el tracte rebut i ens va felicitar.” Geli va fer extensiu l’agraïment a l’afició del Girona: “Ha estat sempre al costat de l’equip i respectuosa amb el rival. Aquí, ningú dubtava que seria així.”

Després ja de sis partits d’experiència a primera divisió, Geli considera que Montilivi ha superat la prova, molt exigent per la importància dels equips que ja hi han desfilat, entre els quals hi ha els tres més grans: Barça, Real Madrid i Atlético. “Veníem de molt enrere i possiblement les primeres jornades vam haver de pagar algun petit peatge. No estàvem acostumats a aquestes cues i aglomeracions i s’havien fet actuacions molt importants a la instal·lació. Amb el pas dels dies, hem anat afinant coses i esperem millorar-les. Crec, però, que estem superant la prova.”

A LA LLOTJA

“Florentino Pérez va viure el partit amb nervis, però ens va felicitar i va agrair el tracte”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)