Girona

Quique Cárcel

Director esportiu del Girona

“L’1-2 a Riazor va ser clau per guanyar el Madrid”

L’endemà de la gesta, el director esportiu encara estava ahir entusiasmat amb la resposta de l’equip contra el Real Madrid, a banda del resultat final. “Vam dominar molts conceptes del joc. El control, la lectura, les ocasions, l’efectivitat...” El 2-1 va ser la rúbrica, però Quique Cárcel també va recalcar el camí que va seguir l’equip per aconseguir aquests tres punts. “Les sensacions van ser increïbles. I vam tenir arguments molt variats per fer mal al Real Madrid”, va afegir.

Cárcel va veure en el duel de dilluns a la Corunya una de les claus perquè el Girona fos un equip tan fresc i incisiu contra els blancs. “L’1-2 a Riazor va ser clau per guanyar el Madrid. No sé què hauria passat en cas d’haver perdut a la Corunya, però estic convençut que aquella victòria ens va treure pressió i urgències i ens va permetre enfocar amb uns ànims molt renovats el partit de diumenge.”

El balanç de 12 de 30

Quique Cárcel afirma que el Girona ha superat amb molt bona nota els deu primers partits de lliga. “Tenir 12 punts amb el calendari que teníem al davant no ho hauria pronosticat ni el més optimista.” El director esportiu, però, admet tenir una sensació agredolça d’aquesta arrencada. “Segurament hem fet mèrits per tenir-ne més. Les sensacions contra l’Atlético, el Leganés, el Sevilla i el Vila-real van ser millors que no pas els resultats que vam obtenir. En canvi, no vaig quedar content del partit a Riazor, però sí del marcador.” També el satisfà que vuit dels onze titulars diumenge ja hi fossin l’any passat. “D’això em sento orgullós, perquè són jugadors que han fet el pas endavant.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)