3a divisió FEF

El Palamós no pot fallar al camp del cuer

3a divisió. El conjunt palamosí, que està en zona de descens i ha encaixat dues derrotes seguides, visita el Vilassar de Mar (12 h)

Després de dues derrotes seguides contra el Castelldefels (4-1) i el Vilafranca (1-2), el Palamós, que ocupa zona de descens com a divuitè classificat amb 8 punts, necessita reaccionar de manera urgent si no vol complicar-se encara més la vida. És per això que el conjunt dirigit per Vicenç Fernández no pot fallar avui al camp del cuer, el Vilassar de Mar (a les 12 h), un equip que només ha sumat dues victòries en les primeres dotze jornades de lliga.

“El Vilassar és un equip que, com nosaltres, té moltes urgències i també li costa molt fer gols [només n’ha marcat tres]. El fet de jugar consecutivament contra dos rivals directes en la lluita per la salvació [el Palamós rebrà diumenge el Cerdanyola] no implica una pressió afegida ja que ara mateix només tinc un partit al cap”, explica Vicenç Fernández, que tindrà les baixes dels sancionats Lluc Banús i Barrera –per acumulació de targetes– i dels lesionats Pascu i Quinti.

LA PRÈVIA

El Vilassar és un equip que, com nosaltres, té moltes urgències i també li costa molt fer gols
Vicenç Fernández
entrenador del palamós
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)