3a divisió FEF

El Figueres ja no pot fallar més a Vilatenim

3a divisió. El conjunt dirigit per Chicho Pèlach vol tallar una mala ratxa de quatre derrotes a casa avui contra el Santboià (16.30h)

El Figueres, onzè amb quinze punts, encara avui un nou compromís en la lliga rebent la visita del Santboià (a les 16.30h), setzè classificat (10 punts). Els figuerencs tenen el principal objectiu de reconduir la mala dinàmica com a locals, i és que els de Chicho Pèlach han perdut els últims quatre partits a Vilatenim, l’últim el dissabte passat contra el Castelldefels (0-1).

“Estem amb moltes ganes de jugar aquest partit contra el Santboià, un equip recent ascendit però que està fent les coses bé. Intentarem millorar la posada en escena respecte l’altre dia contra el Castelldefels i buscarem atacar amb molt d’ordre per incomodar el rival, que se li faci el partit llarg. També hem d’intentar millorar certes coses a nivell defensiu, però l’equip està amb moltes ganes i amb la il·lusió de donar una alegria a l’afició de Vilatenim” explica Chicho Pèlach, que tindrà les baixes de Joan Pons i Joel Vilalta.

LA PRÈVIA

Intentarem millorar la posada en escena respecte l’últim duel. Volem donar una alegria a Vilatenim
Chicho Pèlach
entrenador del figueres
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)