Barça B

Nàstic-Barça B

2a divisió A

La recerca de la felicitat

Duel català. El Nàstic i el Barça B disputen el partit ajornat l’1 d’octubre en ple repte per consolidar una línia positiva, els tarragonins per sortir del pou i els blaugrana per allunyar-se’n

Amb les distàncies curtes que encara hi ha en la classificació, tres punts extres tenen un alt valor moral, ja que permeten avançar unes quantes posicions. És per això que el Nàstic i el Barça B són conscients de la importància d’aconseguir la victòria aquesta tarda al Nou Estadi en el duel suspès l’1 d’octubre per l’absències de forces de seguretat a causa de tot el que va envoltar el referèndum. Una victòria seria clau per als dos equips en el propòsit actual que persegueixen: consolidar per fi una línia regular i positiva de resultats, els tarragonins per sortir de les places de descens a segona B i els blaugrana per mantenir-les a distància.

El Nàstic veia el futur amb optimisme després de dues victòries de prestigi seguides, contra el Granada i el Còrdova, que semblaven confirmar la reacció des del canvi a la banqueta. Però en els dos últims partits, els tarragonins han encaixat dues derrotes que els han tornat al pou. Especialment dolorosa va ser la de l’últim partit a casa, contra l’Alcorcón (0-3). L’equip de Rodri està obligat a millorar la imatge al Nou Estadi per recuperar el crèdit entre els aficionats. Dissabte a Lugo, el Nàstic tenia vuit jugadors absents, dels quals avui recupera Abraham, que estava sancionat, i el davanter Uche, que tenia una lesió muscular. En canvi, Sergio Tejera continua de baixa. Així, si es confirma que Uche està al cent per cent, Rodri podrà tornar a fer jugar des de l’inici el tàndem atacant format pel nigerià i Barreiro.

Molts dubtes

Les incògnites persegueixen Gerard, ja que de l’últim partit van acabar tocats Martínez i Choco Lozano, tot i que ahir es van entrenar amb el grup. A més, Aleñá i Ortolá van arribar ahir a la matinada d’Atenes, on cap dels dos va tenir minuts i el juvenil Abel Ruiz va arribar fa dos dies d’estar un mes en el mundial sub-17 amb Espanya. Almenys, el tècnic ja ha recuperat del tot a Fali. Tots ells estan convocats per avui abans de donar la llista definitiva.

INCÒGNITES

El Barça B necessita tornar al triomf, però té massa dubtes en la convocatòria

ENCALLATS

El Nàstic enllaça dues derrotes que han refredat els ànims després de dues victòries

Cap victòria blaugrana a segona A

El Barça B ha visitat quatre vegades el Nàstic a Tarragona a segona A, i no n’ha guanyat cap. L’últim precedent és del curs 2011/12, en què hi va haver empat (1-1), mateix resultat que la temporada anterior, la 2010/11 (1-1). Els altres dos partits s’han de buscar a la dècada dels setanta: 3-1 a favor dels grana la campanya 1975/76 i 2-0, també favorable als tarragonins, el curs 1974/75. En canvi, a segona B, en què han coincidit més vegades, el Nàstic ha guanyat dos dels vuits precedents i el Barça B, cinc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)