Girona

L’aturada serà més curta per al Girona, que rep la Real el 17-N

Horaris. Els gironins obriran la dotzena jornada jugant el divendres a les 21 h

A diferència de la darrera aturada per seleccions, en què el Girona va estar sense competir durant quinze dies, la propera aturada del campionat per al conjunt gironí serà de dotze dies, que són els que van del diumenge vinent, en què els blanc-i-vermells visitaran el Ciutat de València per enfrontar-se amb el Llevant (12 h), fins al partit posterior a l’aturada, el divendres 17 de novembre, a casa contra la Real Sociedad (21 h).

El Girona jugarà contra el darrer equip que enguany competeix per Europa –haurà jugat contra tots: el Barça, el Madrid, l’Atlético, el Sevilla, el Vila-real, l’Athletic Club i els donostiarres, en tan sols dotze jornades–, i deixarà aparcat del tot un tram del calendari molt dur que els gironins hauran superat amb certa solvència. La Real Sociedad ha guanyat fins ara tres dels cinc partits que ha jugat lluny d’Anoeta i ha mostrat un joc de toc ben representat per futbolistes com Illarramendi, Xabi Prieto, Oyarzabal i Januzaj, entre d’altres. De moment, el Girona ha perdut els dos partits que ha disputat després d’una aturada per seleccions, contra l’Athletic (2-0) i el Vila-real (1-2).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)