Girona

El Girona obre les portes de bat a bat als aficionats

Festa per Tots Sants. Els seguidors més fidels podran veure tot l’entrenament de l’equip dirigit per Pablo Machín i gaudir de les diverses activitats programades a l’exterior de Montilivi

L’estadi de Montilivi viurà demà una jornada festiva per a tots els aficionats del Girona. El club obrirà les portes del camp als seus seguidors, que podran veure l’entrenament de l’equip de Pablo Machín, accedir a la signatura d’autògrafs dels jugadors i cos tècnic i, a més, gaudir de múltiples activitats en una fan zone pensada per a tots els seguidors que assisteixin a l’activitat programada en el marc de les Fires de Sant Narcís.

La sessió preparatòria dirigida per Pablo Machín començarà a les 10 h a Montilivi. Serà llavors quan començaran també les diverses activitats a l’exterior, com ara la mesura de la potència del xut, el futtoc, la pràctica de punteria, un concurs de tocs, una zona per pintar-se la cara amb els colors blanc-i-vermells i un taller de manualitats, a més de la possibilitat de fer-se una foto amb l’equip i la visita a l’autocar del Girona –tot això s’allargarà fins a les 14 h.

En cada una de les activitats hi haurà una puntuació que permetrà als aficionats que obtinguin les millors xifres –en categoria masculina, femenina i júnior– visitar l’estadi de Montilivi i accedir al túnel de vestidors, la sala de premsa, les banquetes i, fins i tot, la gespa.

Paral·lelament a tot això, els aficionats podran accedir a la nova botiga situada al córner del gol nord i tribuna per comprar productes de l’entitat i se signaran autògrafs a la zona de tribuna. L’accés als jugadors i tècnics serà per als aficionats que van omplir la inscripció obligatòria i tinguin un número comprès entre el 323 i el 723.

El precedent més recent d’un acte similar és el 5 de gener passat, la vigília de Reis. Centenars d’aficionats, sobretot nens i nenes, van presenciar l’entrenament dels de Machín i van poder estar a prop dels futbolistes, que llavors es trobaven en segona posició a segona A i havien d’iniciar el tram decisiu d’un campionat que acabaria amb l’ascens històric a primera. Aquell matí no hi va haver tantes activitats programades, i per això es preveu que enguany l’afluència de gent serà més gran, també pel prisma més mediàtic que ha agafat l’entorn del club.

Entrenament
10 h
Fan Zone
de 10 a 14 h
- Mesura de la potència de xut - ‘Futtoc’ - Pràctica de punteria - Concurs de tocs - Pinta’t la cara - Taller de manualitats - Fes-te una foto amb l’equip - Visita l’autocar del Girona *Els aficionats que obtinguin millor puntuació en les activitats proposades podran visitar l’estadi de Montilivi i accedir al túnel de vestidors, les banquetes i, fins i tot, la gespa
Sessió d’autògrafs
L’acte tindrà lloc a la zona de tribuna i els aficionats que van omplir la inscripció obligatòria i tinguin un número comprès entre el 323 i el 723 tindran accés als jugadors
La botiga
La nova botiga situada al córner del gol nord i la tribuna estarà oberta per als aficionats que vulguin comprar el ventall divers de productes oficials

EL PRECEDENT

Centenars d’aficionats ja van presenciar una sessió oberta el 5 de gener passat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)