1a femenina

Futbol

1a divisió femenina

Satisfacció moderada

1a divisió femenina. El Barça i l’Atlético mantenen el frec a frec en la taula després de l’empat. “La lògica diu que es quedaran punts pel camí abans que ens enfrontem de nou”, diu Sánchez

El Barça ja mira cap al futur després de l’empat de diumenge, que va deixar una sensació prou satisfactòria. Tot i que les blaugrana partien com a favorites per al partit, l’Atlético va dominar moltes fases i el joc va acabar en un repartiment de punts.

Sense diferències en la taula classificatòria (els dos equips estan al capdamunt amb 19 punts cadascú), el tècnic del Barça, Fran Sánchez, considera que la lliga s’ha de guanyar cada jornada: “La lògica diu que ens deixarem punts pel camí abans que ens tornem a enfrontar”, va manifestar el tècnic en acabar l’enfrontament: “Tots dos equips hem començat bé però hi ha partits que hem guanyat per poc”, va dir Sánchez.

Dins del vestidor blaugrana, la sensació després de jugar contra l’Atlético és que el Barça va aconseguir salvar un punt: “Treure un punt aquí no és fàcil. No ens han sortit bé les coses i amb l’expulsió hem demostrat que també sabem patir. Per tot plegat estic content.” El pròxim partit de les blaugrana serà dissabte (10.45 h) contra el Huelva, al Miniestadi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)