L’Espanyol B consolida al Prat la seva hegemonia

3a divisió. El filial blanc-i-blau continua invicte després de guanyar al Sagnier en un partit igualat i amplia la diferència respecte als perseguidors

PRAT 1 ESPANYOL B 2

PRAT:Sergio; Diego, Putxi, Ricarte, Fede; Javi Lara, Pau Senent (Ñito, 69’), Padilla; Ignacio, Pau Darbra (Toni Larrosa, 77’) i Poves (Carlos Cano, 60’).ESPANYOL B:Edu Frías; Iago, Álex Saltó, Lluís López, Manel; Pipa, Pelegrín (Álex López, 76’), Pol Lozano, Pibe; Max Marcet (Doncel, 81’) i Joselu (Cristo, 61’).GOLS:0-1 (13’) Pipa. 1-1 (21’) Pau Senent. 1-2 (81’) Àlex Saltó.ÀRBITRE:Castellet Julià.T.G.:als locals Ricarte i Javi Lara; i als visitants Cristo, Pipa, Pol Lozano, Max Marcet, Pibe i Doncel.PÚBLIC:uns 600 espectadors.

No hi ha qui pari l’Espanyol B. El filial blanc-i-blau està fent un inici de lliga de rècord i es manté invicte. Ahir, en l’exigent visita al Sagnier, els de David Gallego van imposar la seva eficiència i van aconseguir una victòria que els consolida encara més en el lideratge.

L’equip visitant va avançar-se en el marcador en la primera ocasió de què va disposar (13’), un canvi de joc per a Pipa, que es va encarar a Fede i va batre Sergio des del vèrtex de l’àrea amb un xut ras. La resposta potablava, en tot cas, va ser molt ràpida. Vuit minuts després, Pau Senent va connectar un servei de cantonada al fons de la xarxa. Amb l’1-1, el Prat va dominar fins al descans, amb bones ocasions per marcar i amb una defensa que només patia en algunes accions individuals puntuals. El resultat, en tot cas, no va canviar.

La segona part va seguir la tònica de la primera, però va ser més tensa. Els dos equips van tenir bones ocasions, però l’encert va ser una exclusiva de l’Espanyol B, que va fer el segon quan faltaven nou minuts per al final. Va ser en una falta lateral servida per Álex López i rematada al primer pal per Álex Saltó. Amb l’1-2 en el marcador, el Prat va disposar de dues ocasions molt clares. En la primera, Padilla va enviar per sobre del travesser una rematada acrobàtica (84’), i en la segona, Edu Frías va salvar de manera gairebé miraculosa un xut de Carlos Cano a boca de canó (93’).