3a divisió FEF

L’empat no té tan mal gust

1 de 15. El Figueres empata a zero amb el Santboià en un partit en què va tenir bones ocasions en el tram final. El punt trenca la ratxa de quatre derrotes a casa

figueres 0 santboià 0

FIGUERES:Aroca, Ot Bofill, Cunill (Aleix Feixas, 60’), Canal, Sergi Romero, Carles Puig (Payan, 65’), Ferran Grau, Maik Molist, Ritxi (Dani Gómez, 84’), Ferrón i Gil Muntadas.SANTBOIÀ:Rafa Leva, Rubi, Rovira, Mario, Castell, González, Neeskens, Gabi, José (Oriol Molins, 54’), Pedro Bravo (Juan Luis, 82’) i Romano (Pedro Bilbao, 70’).ÀRBITRE:Bureu Méndez.T.G.:als locals Albert Canal i Ot Bofill.PÚBLIC:Uns 250 espectadors.

El Figueres no havia empatat cap partit en les dotze jornades anteriors, però ahir ho va fer a Vilatenim contra el Santboià en un partit sense gols. Un punt a casa no satisfà a ningú que no sigui excessivament conformista, però és cert que ahir els figuerencs el que necessitaven era no perdre després d’haver encadenat quatre derrotes a casa. La Unió, això sí, va tenir ocasions per guanyar el partit, sobretot en els últims minuts, però no va tenir efectivitat.

El partit va començar amb molta igualtat entre els dos equips, que van intentar sortir sempre jugant des de darrere amb una clara voluntat d’anar a buscar el gol que els fes avançar en el marcador, però els va costar generar ocasions clares de perill.

L’assignatura pendent

En la segona part el partit va canviar. Els dos equips van perdre una mica el control del joc i el partit va començar a viure constants anades i vingudes en què podria haver passat de tot, però no va passar res que afectés el resultat.

El Figueres va saber aprofitar millor el desgavell i va disposar de més i millors ocasions, tot i que el Santboià també va fer treballar Aroca, sobretot en un xut enverinat de Rubi que va haver de desviar a córner. Els figuerencs ho van intentar amb un xut massa tou d’Ot Bofill, una jugada individual de Gil Muntadas i les constants arribades amb perill de Ferrón. El davanter i màxim golejador de la Unió, però, ahir no tenia el dia i va desaprofitar dues ocasions molt i molt clares després que Feixas no arribés a endreçar a la xarxa una pilota que es va passejar per la línia. Ferrón, en els últims cinc minuts, es va plantar dues vegades sol davant Leva, però no va aconseguir superar-lo i evitar que el partit acabés sense gols.

ELS VESTIDORS

En la primera part ens ha costat més perquè ells han defensat bé, però en la segona el partit s’ha obert i ens ha donat possibilitats
L’equip ha ofert empenta i cor, que és el mínim que podem demanar mentre esperem millor joc
Narcís ‘Chicho’ Pèlach
entrenador del figueres
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)