Nàstic

Nàstic

Segona divisió A

Dongou, a punt de jugar

Nàstic. El davanter camerunès, fitxat pel club grana quan encara s’estava recuperant d’una lesió, ja està en forma i Rodri no descarta convocar-lo per al partit de diumenge a Valladolid

Jean Marie Dongou va arribar al Nàstic al final de l’estiu en plena recuperació d’una lesió al genoll dret que el té inactiu des del maig. L’exjugador del Saragossa i el Barça B ha seguit una intensa feina de posada a punt a Tarragona i ja té el nivell òptim per començar a competir. De fet, el tècnic grana, Rodri, no va descartar dimecres que l’atacant camerunès vagi convocat en el partit de diumenge a la tarda al camp del Valladolid. Seria una nova alternativa ofensiva per a un equip amb problemes en atac.

El futbolista que segur que viatjarà a Valladolid és Uche, que s’ha perdut els dos últims partits pel trencament fibril·lar que es va fer contra l’Alcorcón. Dimecres Rodri va preferir no arriscar-se amb ell, però ara ja està a punt. En canvi, continuaran una jornada més de baixa Stéphane Emana, que té una lesió al genoll esquerre; Sergio Tejera, que ja comença a fer treball sobre la gespa; Eddy Silvestre, encara en fase de readaptació, i Djetei i Omar Perdomo, que es recuperen de les lesions de més llarga durada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)