Territorial

Un partit d’extrems

1a catalana. El Farners defensa el lideratge a casa i contra l’últim classificat, el Castellar, que encara no ha guanyat. El Lloret també juga avui al camp d’un Sant Cugat en línia ascendent

El Farners té aquesta tarda (16 h) una bona prova de concentració i motivació per mantenir el lideratge de la categoria ja que rep a casa el cuer de la lliga, un Castellar que encara no ha guanyat però que la setmana passada va sumar el segon punt del curs empatant contra la Jonquera (0-0).

En l’altre partit de la desena jornada que es disputa avui hi prendrà part el Lloret. Els d’Edu Urdiales es trobaran amb un rival, el Sant Cugat, que es mou en la zona baixa de la classificació però que en els últims dos partits ha aconseguit dos triomfs. El partit a Sant Cugat (18.05 h) pot suposar la vuitena jornada sense perdre i la tercera victòria seguida dels lloretencs.

Demà entraran en joc la resta de representants de la demarcació. El Banyoles vol aixecar el vol després de dues derrotes seguides al camp de la Grama (11.45 h), un dels equips més sòlids de la competició i en especial quan juga com a local.

Pel que fa al Llagostera B, els de Javi Salamero volen continuar ben enganxats a la part alta amb una victòria que els permeti oblidar la derrota de la setmana passada a casa. Els llagosterencs visiten el Cardedeu (12 h). Els del Vallès Oriental van sorprendre el Manresa en la darrera jornada guanyant per 1-2.

Fitxatge a la Jonquera

Pel que fa a l’ambiciós projecte de la Jonquera, els de Joan Mármol intentaran aconseguir un triomf que els tregui de la zona baixa a casa i contra el Vic (16 h). En el partit ja podria debutar el nou fitxatge, Cristian Hidalgo, extrem de 34 anys amb experiència a primera divisió en clubs com el Deportivo o l’Hèrcules. El jugador barceloní es va formar a les categories inferiors del Barça.

MANTENIR LA RATXA

El Lloret fa set jornades que no perd i encadena dues victòries que l’han situat tercer

CRISTIAN HIDALGO

La Jonquera s’ha reforçat amb un jugador que té experiència a primera divisió
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)