Territorial

El Girona busca el lideratge a les Illes

Div. d’honor juvenil. Els d’Àlex Marsal visiten el Mallorca (12 h) en un duel d’altura entre els dos equips que lideren la classificació

El Girona, segon en la lliga amb vint-i-dos punts, té l’oportunitat aquest migdia de tornar a liderar la classificació, però el repte serà majúscul, i és que per aconseguir-ho haurà de guanyar al camp del Mallorca (a les 12 h), líder per la millor diferència de gols.

Les dinàmiques dels dos equips no són gens favorables al Girona. Els d’Àlex Marsal, que a casa estan intractables, viatgen a Palma després d’haver ensopegat en els tres últims desplaçaments –va empatar al camp del Gimnàstic de Manresa (1-1) i encadena dues derrotes contra el Barça (3-0) i el Sant Andreu (2-1). El camp del Mallorca no sembla el territori més factible per trencar la ratxa, ja que els mallorquins només hi han cedit un empat contra el San Francisco i sumen 13 de 15 punts possibles com a locals.

Tot i la dificultat, el Girona ha demostrat que és capaç de tot i confia a sumar els tres punts per permetre’s somiar a acabar la primera volta al capdavant de la classificació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)