Girona

Bounou no perd el nord

Les dues victòries consecutives del Girona han coincidit amb Yassine Bounou a la porteria. El marroquí, que no tenia experiència a la primera divisió espanyola, està satisfet per l’oportunitat, però, seguint la seva línia pausada i tranquil·la, en parla amb cautela. “Aquí ningú ha vingut amb la certesa de jugar. Tots els jugadors volen demostrar coses, i és el mister qui ha de decidir. Soc en un club que confia en mi, i cada dia s’ha d’entrenar, millorar i estar preparat perquè, si el mister et posa, responguis de la millor manera i ajudis l’equip”, assegura l’exporter del Saragossa, que no veu com a inconvenient que hi hagi moviments en un lloc tan específic com la porteria. “Quan no jugava, també intentava estar ben endollat. Això serà així tot l’any.” De fet, la temporada passada va jugar els mateixos partits (21) que René Román.

Bounou veu en bona lína el Girona: “Crec que l’equip continua creixent. Ens han ajudat aquestes dues victòries, però això segueix i hem de mirar de sumar punts diumenge.” El porter creu que no han canviat gaire res respecte a jornades anteriors: “La intenció sempre és sumar com més punts millor. Hem sortit sempre pensant que es podia guanyar, i és el que farem. A competir com sempre.” El partit de diumenge al Ciutat de València no hauria de tenir gaire res a veure amb el de copa de la setmana passada a Montilivi (0-2), però Bounou apunta: “Ens ha de servir per mirar d’anar allà i evitar els errors que vam cometre en la copa.”

El ressò del Madrid

La victòria històrica contra el Madrid ha insuflat molta energia al Girona. El 2-1 ha tingut molta repercussió, també al Marroc. “Com sabem, arreu del món hi ha gent que és o del Madrid o del Barça, i que s’ajunta als bars a veure els seus partits. Molta gent amb qui feia temps que no parlava em van enviar missatges per felicitar-me. Alguns em deien que eren del Madrid, però que aquell dia anaven amb el Girona. És normal”, explica Bounou.

EL PROTAGONISTA

Soc en un club que confia en mi, i cada dia s’ha d’entrenar, millorar i estar preparat. Quan no jugava també volia estar endollat
Estic content i un triomf com el de l’altre dia sempre va bé, però venen nous reptes i s’ha d’estar a l’altura. És la nostra realitat
L’equip continua creixent. Hem sortit sempre pensant que es pot guanyar, i és el que farem
Yassine Bounou
PORTER DEL GIRONA

A la selecció és suplent de Munir, inactiu al Numància

X.M.

La continuïtat de Yassine Bounou amb el Girona pot acabar sent un trampolí per al porter a la selecció marroquina. Fins ara, Bounou sol ser el porter suplent de la selecció, ja que Hervé Renard confia des de fa temps com a titular en Munir (Numància). Es dona la circumstància, però, que Munir no és titular amb el conjunt de Sòria, amb el qual encara no ha jugat ni un minut aquesta temporada. Per tant, ara mateix un porter que juga a primera divisió és suplent d’un que no ho fa a segona A. “És un altre tema. Jo només penso en el Girona ara mateix. Sé que és el meu primer any a primera i he d’estar a l’altura. Anar a la selecció va bé, però el meu fix és el Girona”, va explicar Bounou. El Marroc tindrà la setmana que ve un partit importantíssim, ja que es juga la classificació per al mundial de Rússia en un partit a Costa d’Ivori (el dissabte 11). L’empat val als marroquins per obtenir el bitllet per a Rússia. “Serà un partit molt important i que tothom espera al Marroc. Anirem a jugar amb la intenció de tornar amb la classificació per al mundial”, va comentar Bounou, que va preferir centrar-se en el Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)