2a divisió FEF

A casa, s’ha de tancar bé

No es pot fallar. Per acabar la setmana de tres partits, el Llagostera rep el cuer amb la idea de retrobar-se amb la victòria i agafar forces de cara a un tram de temporada molt important

Com tots els equips però amb la necessitat que imposa ser a la part baixa de la classificació, el Llagostera va iniciar la setmana de tres partits amb l’objectiu de poder sumar nou punts i enfilar-se en la taula. Les derrotes contra el Sabadell (0-2) i el Badalona (1-0) impedeixen el somni, i ara els jugadors d’Òscar Álvarez s’han de centrar a sumar tres punts molt importants per tal de tancar mínimament bé aquest tram tan intens de temporada. El rival serà el Deportivo Aragó, cuer de la categoria i únic equip que després de dotze jornades encara no ha aconseguit cap victòria. El tècnic Òscar Álvarez no es fia gens ni mica de la situació del filial del Saragossa: “No podem fallar, i som nosaltres els que hem de fer un pas endavant. Hem de recuperar el joc del dia de l’Elx, el València B o la primera part contra el Sabadell. Si ho fem, segur que estarem més a prop de la victòria”, comenta l’entrenador, que hi afegeix: “Encara que sigui el cuer, és un rival que em preocupa tant com si vingués el Mallorca.”

El duel, a banda de tancar una setmana de tres partits, també representa l’inici d’un tram de calendari clau en les aspiracions llagosterenques per sortir de la zona baixa: “Ens trobem en un moment en què diversos equips que estem en zona perillosa ens enfrontarem entre nosaltres. És evident que si sumem i impedim que ho facin els rivals ens allunyarem de baix.”

Sense Guichón

De cara al partit d’aquesta tarda, Òscar Álvarez no podrà comptar amb el sancionat Guichón. L’uruguaià ha encadenat quatre partits sent una peça important en l’esquema de joc del Llagostera però ja ha rebut cinc targetes grogues i ha estat sancionat. Colorado, que ja s’entrena amb el grup, encara no està del tot a punt per poder tenir minuts en la competició.

No podem fallar a casa i contra el cuer. Som nosaltres els que hem de fer un pas endavant
Òscar Álvarez
entrenador del Llagostera
És un filial pur: amb jugadors molt joves i amb qualitat, però que també comet errors fruit de la seva falta d’experiència
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)