Girona

2x1 contra la Real per a qui va comprar entrada contra el Madrid

Promoció. Els abonats o Fans que van pagar una entrada contra l’equip blanc en podran comprar dues al preu d’una per al matx contra la Real

El Girona va anunciar una nova promoció per assegurar-se una nova bona afluència de públic a l’estadi de Montilivi de cara a l’enfrontament de lliga contra la Real Sociedad, el divendres 17 de novembre a les 21 h. Concretament, els abonats o fans que van comprar alguna entrada corresponent al matx que el Girona va jugar diumenge passat contra el Madrid tindran la possibilitat d’obtenir dues entrades al preu d’una sola per al proper partit que els de Pablo Machín disputaran com a locals.

Els preus de les localitats per a aquest partit van des dels 30 euros fins a la zona de gol nord i sud, 40 euros a preferent, 50 euros a preferent cobert i 60 euros a la zona de tribuna. Aquesta promoció només es podrà fer a la botiga que el club té a Montilivi fins a fi d’existències.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)