2a divisió FEF

Tres punts per treure el cap

Necessària. El Peralada visita el camp de l’Ontinyent (17 h) amb la necessitat de sumar per no despenjar-se de la lluita per la permanència i veure com els rivals que té per sota el superen

Una jornada plena de duels directes entre els equips cridats a lluitar per la permanència com ara la que es disputarà íntegrament avui és una arma de doble tall per al Peralada, que visita, aquesta tarda (17 h), el camp de l’Ontinyent. En cas de guanyar, els xampanyers aconseguirien refer-se de la derrota de dimecres a casa contra l’Atlètic Saguntí (0-2) i fer, ara sí, un pas endavant per intentar sortir de la zona vermella com abans millor. En canvi, si els peraladencs no sumen a El Clariano, poden veure com s’allunya una altra vegada el quinzè classificat, que ara és a un punt, i, fins i tot, com els equips que tenen per sota els passen. “Hi haurà equips que s’aniran quedant enrere i no volem ser-ne un. No estem per fer passos enrere”, analitza el tècnic Arnau Sala, que avui no podrà ser a la banqueta, després que el comitè l’hagi sancionat amb dos partits per les protestes en el partit de dimecres, que li van costar l’expulsió. Xavi Punsí es farà càrrec de l’equip des de la banqueta. “És molt fort el marcatge a quèe estem sotmesos els entrenadors, perquè no podem dir absolutament res. Que no puguis dir ni una paraula és trist i força desagradable, perquè no faltem al respecte a ningú en cap moment”, diu Sala.

Un dels aspectes positius del partit d’avui és que el Peralada recupera Bambo després de complir un partit de sanció i, per tant, amb Estellés ja del tot recuperat de la lesió, podrà tornar al sistema que millor li ha funcionat aquesta temporada, amb la línia de tres centrals i dos carrilers per banda. Amb la seguretat defensiva com a principal arma, els xampanyers intentaran guanyar el seu primer partit a domicili del curs. I és que, fins ara, només han sumat 3 dels 18 punts possibles.

Keita, vell conegut

L’Ontinyent no posarà les coses fàcils i és que és el millor en la taula dels acabats d’ascendir amb setze punts. A casa, tot i encadenar dues victòries, només hi ha sumat set punts. “És complicat fer-li ocasions i té jugadors molt bons a dalt”, analitza Arnau Sala. Un dels principals jugadors ontinyentins és l’exmembre del Peralada Keita, que aquesta temporada porta dos gols: “El coneixem bé i és una avantatge, però l’inconvenient és que és molt bo. Si té un dia amb ganes de gresca, haurem d’estar molt i molt atents per frenar-lo.” Per al partit d’avui, els xampanyers només tindran les baixes dels lesionats de llarga durada Kjetil Haug, Suárez i Draman.

TRES CENTRALS

Arnau Sala no podrà ser a la banqueta els dos propers partits per sanció

LA PRÈVIA

Els xampanyers recuperen Bambo i podran utilitzar el dibuix que més fruits ha donat
És complicat fer-li ocasions i té jugadors molt bons a dalt, com ara Keita, que sabem que és molt bo
Arnau Sala
entrenador del peralada
Aquesta jornada hi haurà equips que es quedaran una mica enrere i nosaltres no volem ser un d’ells. No estem per fer passos enrere
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)