Girona

Pablo Machín

Entrenador del Girona

“És bo disfrutar del que hem fet, però hem de tornar a la realitat”

Tot i que avui hi ha partit contra el Llevant, era inevitable que Pablo Machín s’escapés de la prèvia sense respondre cap interpel·lació referida a la gran victòria contra el Real Madrid. D’entrada va intentar frenar qualsevol brot d’eufòria: “Després d’un triomf d’aquesta magnitud sempre hi ha més possibilitats que arribi un resultat no tan bo.” El de Gómara, això sí, va reconèixer que mereixien assaborir-lo. “Es bo disfrutar del que hem fet, però després de tot el bany d’elogis que hem rebut hem de tornar a la realitat i prendre consciència que si no posem els peus a terra, els rivals ens posaran al lloc real. Som l’equip més humil de primera divisió.” Machín, de fet, va posar d’exemple el partit de copa contra el Llevant: “Som el mateix Girona de fa deu dies. I en aquelles dates, el rival contra el qual jugarem avui ens va donar una lliçó de competir i ens va guanyar bé a Montilivi.”

El tècnic preveu un partit de molta lluita, aquest migdia: “El Llevant no és el Barça ni el Madrid, però té molt bons futbolistes. Potser Morales és una mica la nostra bèstia negra, però em preocupa tot. Ens coneixem bé de segona A i de la copa. És un equip que ha millorat molt a pilota parada. I són un bloc sòlid, per sobre de les individualitats. Si nosaltres fa molt de temps que sabem a què juguem, ells també. Coneixen bé les seves virtuts i saben amagar els defectes.” Les dues victòries seguides han donat aire al Girona, tal com reconeix Machín. “Tant de bo poguéssim arribar al parèntesi amb un tercer triomf, tot i que és possible que durant la lliga estiguem més temps més a prop de la zona vermella que no pas a meitat de la taula.”

Machín va deixar fora de la llista els habituals. “No vol dir que estigui descontent amb els que no viatgen ni que els jugadors ja tinguin rols adquirits. Som un equip. Tots guanyem i tots perdem. En les convocatòries sospesem moltes coses. I quan tinguem sancions i lesions, potser futbolistes que ara són fora entraran directament i sense anestèsia a jugar de titulars.”

PRECEDENT RECENT

“Hem de saber que som el Girona de fa deu dies i que el Llevant, en la copa, ens va donar una lliçó”

CONFIANÇA ZERO

“Si no posem els peus a terra ens posaran al lloc real. Som l’equip més humil de primera divisió”

EL LLEVANT

“Morales potser ha estat una mica la nostra bèstia negra, però em preocupa tot. Són un bloc difícil”

ELS DESCARTATS

“Quan hi hagi baixes, potser algun d’ells entra directament de titular, sense anestèsia”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)