2a divisió FEF

Sense temps per al recés

2a divisió B. Quatre dies després de l’últim partit, torna l’activitat en la categoria amb la batalla per entrar en la promoció d’ascens ben viva i quatre equips catalans implicats

En la jornada passada, la que es va jugar dimecres passat, els set equips que van perdre van caure de la dotzena posició en avall. La igualtat a la zona mitjana provoca grans traumes amb una sola derrota i alegries desfermades en cas de victòria. Quatre dies després, torna el futbol al grup tercer de la segona divisió B amb una lluita molt interessant amb ben bé 12 candidats a entrar en els tres primers classificats (el Mallorca comença a quedar despenjat). Aquí, s’hi emmarquen quatre equips catalans: el Lleida, el Sabadell, el Badalona i el Cornellà, que avui volen continuar fent passes per apropar-se, atrapar o afermar-se a la zona aristocràtica de la taula.

El duel català entre els verds i els arlequinats promet emocions fortes. El Cornellà ha tornat a ensenyar el cap a la part mitjana alta de la taula, mentre que el Sabadell ara mateix és l’equip més en forma de la categoria. “Hem trencat una mala dinàmica de resultats, no pas de joc, perquè estàvem fent molt bons partits contra rivals de molt nivell”, diu l’entrenador avui local, Jordi Roger: “Jugarem contra un molt bon equip, que està molt preparat per a la categoria. Serà un partit dur”, afegeix. El tècnic recupera Pere Martínez. “M’és indiferent que acabem la jornada quarts, cinquens o sisens. Jo el que vull és que l’equip continuï en aquesta línia, competint com ho fa, i estant molt a prop de la victòria”, admet l’entrenador Toni Seligrat que adverteix els perills del rival: “Jordi Roger coneix perfectament la categoria, coneix el seu equip, coneix Cornellà millor que ningú i cada temporada fa una mica millor el seu equip. Per mi, és el millor equip en aquest tipus de superfície.” Seligrat alinearà el polivalent Víctor Martínez.

Molt pendents d’aquest partit estarà el Lleida, dos punts per sobre del Sabadell, i que visita el difícil camp del Formentera: “Serà clau anar a buscar al Formentera a dalt, que no estigui còmode, marcar primer i vigilar les jugades a pilota parada del rival”, explicava Albadalejo.

El Badalona també té un difícil desplaçament al Collao. Els de Manolo González han recuperat el camí perdut la setmana passada amb el triomf contra el Llagostera, però necessiten millorar a domicili.

CORNELLÀ
Alineació:
Craviotto; Pere Martínez, Maureta, Edgar, Merchán; Pep Caballé, Fall; Cortés, Sergi Gómez, Fito; i Gallego.
Baixes:
cap.
SABADELL
Alineació:
Roberto Gutiérrez; Trápaga, Coch, Migue, Dani Gómez; Pol Moreno, Ángel Martínez, Adri Díaz; Gai Assulin, Felipe Sanchón i Víctor Martínez.
Baixes:
Óscar Rubio i Arturo (lesió) i Guillemenot.
LLEIDA
Alineació:
Diego Rivas; Núñez, Triles, Andriu, Mousa; Moustapha, Lázaro; Javi López, Félix, Molina; i Nierga.
Baixes:
Noel i Oliveros (lesió) i Eneko i Valiente (sanció).
OLOT
Alineació:
Ginard; Micaló o Kike, Barnils, Aspar o Micaló, Carles Mas, Bigas; Masó, Hèctor Simón; Pedro, Guzmán i Marc Mas.
Baixes:
Moha (lesió).
BADALONA
Alineació:
Morales; Albarrán, Parera, Vega, Moyano, Kilian; Aly, Juanjo, Maestre; Robert Simón i Querol.
Baixes:
Robusté i Enri (lesió).
PERALADA
Alineació:
Gianni; Maxi o Andzouana, Estellés, Bambo, Vallho, Álamo; Montes, Romero; Coro, Soni i Paik.
Baixes:
Kjetil Haug, Suárez i Draman (lesió).
LLAGOSTERA
Alineació:
Marcos; Chele, Viale, Esteban, Fuster; Carbó, Leo Ramírez; Moha, Pablo Sánchez, Gavilán; Gabarré.
Baixes:
Guichón (sancionat).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)