Territorial

Al final, massa càstig

Div. d’honor juvenil. En el duel directe per aconseguir el lideratge en solitari, el Girona no va ser prou contundent a les àrees i després de perdonar es va desfer en els últims minuts

Mallorca 5 Girona 2

MALLORCA:Nico, Prada, Papa, Òscar, Gaya (Sureda, 61’), Munar, Tòfol (Thomas, 64’), Samu (Pou, 64’), Víctor, Alberto (Fran, 71’) i Arasa.GIRONA:Collet, Prado (Rodrigo, 67’), Teo, Uche, Pol, Cobos, Pedro, Jofre, Homet (Pachón, 67’), Alejandro (Giorgi, 53’) i Valery (Moha, 46’).GOLS:1-0 (9’) Víctor. 1-1 (13’) Valery. 2-1 (24’) Teo en pròpia porteria. 3-1 (50’) Víctor. 3-2 (59’) Homet. 4-2 (81’) Víctor. 5-2 (85’) Arasa.ÀRBITRE:Bestard Servera.T.G.:A Papa i Alberto del Mallorca, i a Homet i Valery del Girona.

El Mallorca i el Girona arribaven al duel amb els mateixos punts i encapçalant la competició. En el partit disputat ahir a Palma, els mallorquins es van mostrar més efectius i encertats a les dues àrees i van poder aconseguir un triomf que els situa líders en solitari.

El Girona no va fer una bona primera meitat però tot i així va poder arribar al descans ben viu. Els d’Àlex Marsal van estar massa tous en defensa i això ho va aprofitar un davanter d’envergadura com Víctor per fer-se un lloc a l’àrea i marcar l’1-0 (9’). Poc després, Valery va restablir la igualada però abans de la mitja hora de joc un mal refús de Teo des del punt de penal va acabar amb la pilota al fons de la porteria de Collet (2-1).

Després de la represa es va veure un Girona ben diferent, amb més intensitat tant al davant com al darrere. Tot i això, Víctor va tornar a fer mal des de l’interior de l’àrea i va marcar el 3-1 poc després de començar el segon temps (50’). Els blanc-i-vermells no van defallir i, mantenint el bon joc que estaven mostrant després del descans, Homet va escurçar diferències poc després.

A mig camí

A partir del 3-2, el Girona va fer vint minuts de molt bon joc i en aquest període va disposar de diverses rematades que no van trobar porteria; fins i tot una pilota es va estavellar a la creueta. L’empat no va arribar, i en el minut 81 Víctor va imposar el seu físic per plantar-se sol davant Collet i sentenciar amb el quart gol. Els gironins van tornar a llançar-se a l’atac i en aquesta situació i aprofitant de nou un contraatac el Mallorca va marcar el cinquè.